Українська компанія представила компактний електрокар для евакуації (фото)

15 августа 2023

Українська компанія представила компактний електрокар для евакуації - фото

В Україні продовжують створювати незвичайну та цікаву техніку для потреб ЗСУ. Одним зі зразків такої техніки можна вважати евакуаційний баггі Crafter HIMAKS. На цей раз електробайк для евакуації поранених створили інженери з компанії Emobili. Основою для нової техніки послужив квадроцикл Crafter Ranger.

Машина Crafter HIMAKS є досить простим, але водночас дуже практичним рішенням. Так, ззаду біля квадроцикла розмістили спеціальну багажну платформу, на якій можна розмістити пластикові ноші для пораненого. Фактично це є допрацьованою вантажною версією квадроцикла з відкидними бортами та підтримкою для нош.

Водночас враховуючи довжину квадроцикла, ноші тут розміщуються не вздовж, а впоперек. Екіпаж квадроцикла складається з двох осіб — водія та медика/супроводжуючого. Якщо ззаду немає пораненого, то квадроцикл здатний перевезти трьох людей, а також якийсь вантаж. Загальна вантажопідйомність квадроцикла - 300 кг.

Акумулятори електричного квадроцикла здатні забезпечити до 150 км пробігу. Заміна акумулятора максимально проста та займає до 15-20 секунд. На передовій, акумулятори квадроцикла можуть використовувати як павербанки. Які двигуни стоять на електробайку – загадка.

Цінник на таку техніку стартує від 400 000 гривень, але все залежить від комплектації. Так, вантажно-пасажирська версія коштуватиме 430 000 гривень, а версія з тактичним дахом - 460 000 гривень.

Emobili
Emobili

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Росії прорвало дамбу, зруйнована дорога 6 октября 2024

Вся вода вийшла в русло річки, яка розділяє Шелаболиху. Наразі дорога, що з'єднує обидві частини села, зруйнована.

Емоційне переїдання: чому виникає потяг до окремих продуктів та як з ним впоратися 6 октября 2024

Якщо вам вдасться позбутися емоційного харчування, ваші стосунки з їжею стануть здоровішими, що обов'язково якісно позначиться на вашому самопочутті та фігурі.

В оновленому Telegram з'явилися подарунки, підтвердження телефонів, покращені скарги та RTMP-трансляції 6 октября 2024

В оновленому Telegram з'явилися подарунки, підтвердження телефонів, покращені скарги та RTMP-трансляції

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше