Українське посвідчення водія тепер можна отримати в ЄС

18 октября 2023

Українське посвідчення водія тепер можна отримати в ЄС - подробиці

З початку повномасштабної війни багато українців виїхали за кордон. Тут багато хто з них зіткнувся з проблемою, що ряд послуг і документів, які їм потрібні для життя в ЄС, тут отримати просто неможливо. Таким чином державі довелося шукати компромісне рішення, щоб задовольнити біженців за кордоном.

Спочатку за кордоном відкрили кілька центрів ДП "Документ", де можна було обміняти права та звичайний паспорт. Але на цьому у МВС та МЗС не зупинилися та продовжили розширювати список послуг, які українці тепер можуть замовити за кордоном. Таким чином, нещодавно в українських громадян за кордоном з'явилася можливість замовити доставку посвідчення водія за кордоном.

Доставка посвідчення водія можлива тільки при обміні посвідчення водія та замовленні доставки до Польщі через національного перевізника - Укрпошту.

"Для цього потрібно авторизуватися в Електронному кабінеті водія, вказати причину обміну посвідчення, вибрати міжнародну доставку та оплатити послугу. Після обробки заявки готовий документ вирушить на обране відділення", - розповів голова МВС Ігор Клименко про нову послугу.

Термін міжнародної доставки посвідчення водія становить близько 15 днів. Вартість такого посвідчення водія становитиме 311 гривень за бланк і адмінпослугу, а логістичні послуги коштуватимуть ще 960 гривень.

Нагадаємо, що нещодавно в Дії з'явилася ще одна корисна функція для автомобілістів.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ 8 октября 2024

Ісмаїл Каані приїхав до Бейруту після знищення глави Хезболи. Після ударів наприкінці минулого тижня він на зв'язок більше не виходив.

Названо один інгредієнт, який потрібно додавати до чаю, щоб покращити імунітет 8 октября 2024

Чай має безліч корисних властивостей — він сприяє травленню і діє як протизапальний засіб. Все завдяки тому, що цей напій містить багато антиоксидантів. Однак, кажуть експерти, є один інгредієнт, який допоможе зробити чай ще кориснішим для здоров'я.

Кіану Рівз дебютував у професійних автоперегонах 8 октября 2024

Кіану Рівз дебютував у професійних автоперегонах

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше