Українських біженців у Швейцарії змусять продавати свої авто

16 мая 2023

Українських біженців у Швейцарії змусять продавати свої авто

Далеко не всі українці, які виїхали за кордон після 24 лютого 2022 року, перебувають у важкому матеріальному становищі. Так, деякі люди виїхали з чималим запасом коштів і далеко не на найпростіших автомобілях. Попри це, не бідні біженці не поспішають відмовлятися від соціальних виплат у країнах свого тимчасового перебування.

У Швейцарії вирішили виправити цей несправедливий недолік і хочуть змусити українців продавати свої авто у Швейцарії, якщо вони й надалі хочуть отримувати соціальну допомогу. Відповідну заявку зробила голова департаменту юстиції та поліції Елізабет Бом-Шнайде.

Зазначимо, що у швейцарському уряді попросили українців перевірити рівень своїх активів ще у березні цього року, і якщо вартість машини перевищує певний ліміт, то її доведеться продати. Чіткого ліміту по всій країні немає і він залежить від конкретного кантону в Швейцарії.

При цьому Бом-Шнайде зазначила, що біженці з інших країн схильні до більш серйозних фінансових перевірок і вони зобов'язані розкривати фінансову інформацію майже про всі свої витрати. На сьогодні у Швейцарії офіційно зареєстровано приблизно 75 000 українських біженців, які мають дозвіл на роботу, можуть навчатися іноземними мовами, а також мають медичне страхування та право на дитячу освіту.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали, в яких випадках українським водіям потрібно отримувати міжнародні права водія.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Україна – це Росія, а СРСР треба відродити": як працювала пропаганда в серіалі "Свати", який дивилися мільйони українців 2 октября 2024

"Україна – це Росія, а СРСР треба відродити". Як працювала пропаганда в серіалі "Свати", який дивилися мільйони українців У такому, на перший погляд, невинному серіалі дітей уже готували до війни

Андрій Шевченко з дружиною із нагоди 12-річчя сина показали його у костюмі та з метеликом. Фото 2 октября 2024

1-го жовтня син футболіста Андрія Шевченка Александр відзначає 12-річчя.

НАТО посилив моніторинг повітряного простору Румунії 2 октября 2024

Польоти відбуватимуться виключно над територією Альянсу і здійснюватимуться з авіабази Превеза в Греції.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше