Українцям у Німеччині доведеться реєструвати свої авто

19 апреля 2023

Українцям у Німеччині доведеться реєструвати свої авто - подробиці

За останній рік, поки в Україні триває повномасштабна війна, багато європейських країн підставили плече та прийняли у себе українських біженців. У більшості випадків, заради біженців владі європейських країн доводилося йти на певні поступки, чи то продовження терміну дії прострочених документів, чи дозвіл на в'їзд до країни без повного пакета документів.

Водночас деякі країни вирішили прикрити ярмарок небачених пільг для українців. Однією із перших за посилення умов для українських біженців виступила Німеччина, де планують змусити українців реєструвати свої авто.

Нинішнє німецьке законодавство передбачає, що на автомобілі не можна їздити більше ніж рік без перереєстрації, якщо людина переїхала до Німеччини. Для більшості українських громадян пільговий період уже минув і, як повідомляють у виданні DW, німецький уряд відмовився його продовжувати.

Це нововведення означає, що всі українські автомобілі в Німеччині потрібно поставити на облік. В іншому випадку ці авто не можна використовувати на дорогах загального користування. При цьому процедуру реєстрації українських автомобілів у Німеччині ще потрібно узгодити.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про те, які штрафи загрожують українцям за порушення правил дорожнього руху в Німеччині.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Невідомі атакували військову базу США у Багдаді 1 октября 2024

Три ракети було випущено у напрямку бази Victory в аеропорту Багдада. Дві збили сили ППО, одна впала.

Байден просуватиме вступ України в НАТО до закінчення своїх повноважень - ЗМІ 1 октября 2024

Є попередні ознаки того, що Байден може погодитись підвищити статус заявки України на членство в НАТО до того, як він залишить свою посаду у січні - зазначають джерела.

У Франції почався суд над Ле Пен за розкрадання коштів Європарламенту 1 октября 2024

Французькі ЗМІ зазначають, що перед судом постануть 27 людей, більшість з яких - члени Національного фронту і євродепутати.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше