Українцям видаватимуть водійські права лише за однієї умови

20 августа 2024

Українцям видаватимуть водійські права лише за однієї умови

Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, яка вводить суттєві обмеження на отримання певних адміністративних послуг для військовозобов’язаних чоловіків, які перебувають за межами країни і не оновили свої військово-облікові дані. Відповідно до постанови №918 від 13 серпня 2024 року, українці чоловічої статі у віці від 18 до 60 років, інформація про яких відсутня в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних і резервістів, стикнуться з новими труднощами.

Про це повідомляє Expert.

Зміни торкнуться кількох ключових послуг. Зокрема, їм буде відмовлено в обміні посвідчень водія, отриманні нових посвідчень замість втрачених або вкрадених, а також у реєстрації та перереєстрації автомобілів. Крім того, міжнародні поштові служби не будуть пересилати посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів для цієї категорії громадян.

Ці заходи спрямовані на те, щоб стимулювати військовозобов’язаних, які перебувають за кордоном, оновити свої дані у військових реєстрах. Зміни можуть ускладнити життя українцям за кордоном, особливо тим, хто планував оновлення документів або реєстрацію автомобілів. Нове постановлення прагне покращити контроль за військовозобов’язаними і забезпечити актуальність їхніх даних у реєстрі.

Раніше ми повідомляли про те, що загрожує “ухилянтам”: конфіскація авто за борги перед ТЦК

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Суд в Аргентині видав ордер на арешт Мадуро 25 сентября 2024

Аргентинський суд, видаючи ордери на арешт, керувався принципом загальної юрисдикції, що поширюється на злочини проти людяності.

У Таганрозі після падіння БПЛА сталася пожежа на складі лісоматеріалів 24 сентября 2024

Займання локалізували на площі 200 кв. метрів. Вогонь пошкодив покрівлю будівлі складу та чотири легкові автомобілі, які були припарковані поруч.

У Румунії знайшли нові уламки "шахеда" 24 сентября 2024

На території Румунії, навпроти українського Ізмаїла, виявили уламки ударного безпілотника "Шахед".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera DARSONVAL Black 4.9
BactoSfera DARSONVAL Black

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше