Україну визнали одним із лідерів за оплатою смартфонами

17 августа 2023

Україну визнали одним із лідерів за оплатою смартфонами

Україна потрапила в ТОП-5 країн світу, де люблять проводити безконтактну оплату через гаджети. Частка розрахунків з використанням NFC стала більше 60% у другому кварталі поточного року. Про це повідомляє УНІАН.

Стрімкий розвиток ситуації пов'язаний зі зростаючою популярністю цифрових гаманців. Таким чином смартфони, смарт-годинники і фітнес-браслети перетворюються на зручний платіжний інструмент. Свою роль зіграло саме масштабування технології безконтактної оплати. І широка сітка терміналів, що підтримують NFC.

Найчастіше українці в такий спосіб платять за продукти, у закладах харчування, за купівлю одягу та взуття, за сервіс автомобільних заправок.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Консорціум NFC Forum оприлюднив план із 5 пунктів із розвитку технології безконтактного передавання даних. Ініціативи втілюватимуться до 2028 року.

techno.bigmir.net

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

58-річна Хаєк у вишитому міні попозувала під пекучим сонцем коло кактусів. Фото 6 октября 2024

Мексиканська акторка Сальма Хаєк, яка нещодавно підкорювала Париж екстравагантними ріжками, попозувала біля кактусів під пекучим сонечком.

На Гаїті озброєна банда вбила 70 людей, серед загиблих - жінки та діти 6 октября 2024

Члени банди підпалили десятки будинків і транспортних засобів, що стало одним з найсмертоносніших нападів за останні роки в країні.

Кількість жертв урагану Гелен у США перевищила 200 людей 6 октября 2024

До пошуково-рятувальних робіт залучено 22 гелікоптери Міноборони США, понад 6 тисяч військових Національної гвардії із 12 штатів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Apple 5.0
Apple

Отзывов: 1

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше