Укрзалізниця запустила новий спосіб оплати квитків

6 августа 2022

Укрзалізниця запустила новий спосіб оплати квитків

Укрзалізниця через свій чат-бот у Apple Messages відкрила можливість оплачувати квитки за допомогою Apple Pay. Після посадковий документ можна додати до гаманця Apple Passkit. Про це сказано на офіційному сайті компанії.

"Для запуску Apple Messages достатньо натиснути іконку "Повідомлення" на сайті Укрзалізниці. Миттєво відкриється діалогове вікно для покупки квитків через Apple Pay або спілкування з оператором служби підтримки. Apple Messages доступний для користувачів та бізнесів по всьому світу на 1,65 млрд пристроїв Apple і інтегрований із додатком "Повідомлення", а також нативними функціями та сервісами iOS", - кажуть в УЗ.

Нагадаємо, раніше bigmir.net писав про те, що Укрзалізниця створила окремий сайт для пошуку пасажирських поїздів, які їдуть з України за кордон і назад. Попит на подібні маршрути продовжує зростати.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дружини – теж близнята, а діти захищають Україну: що відомо про сім'ї братів Капранових 18 апреля 2024

Дружини – теж близнята, а діти захищають Україну. Що відомо про сім'ї братів Капранових Друзі письменників у розмові з OBOZ.UA розкрили цікаві сторінки з їхнього життя

Ексучасник "МастерШеф" Міцкевич заявив про пів року стосунків з Поляковою та епатував черговим пікантним фото 17 апреля 2024

Схоже, історія неоднозначних фото співачки Олі Полякової з колишнім учасником телешоу "МастерШеф" Владиславом Міцкевичем набуває нового розвитку. Адже чоловік виклав ще один пікантний кадр із артисткою і заявив, що кохав її і перебував з нею у стосунках пів року.

"Закоханий і щасливий" Вірастюк оголосив про народження сина від молодшої на 11 років нової коханої 17 апреля 2024

Народний депутат та стронгмен Василь Вірастюк повідомив, що тепер є батьком чотирьох синів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше