Готується до випуску гаджет для трансформації смартфонів

22 июня 2024

Він викликав фурор: готується до випуску гаджет для трансформації смартфонів

На краудфандинговому сайті Kickstarter з'явилася захоплива новинка - пристрій під назвою SwitchLens. Цей гаджет, що прикріплюється до смартфона, перетворює його на повноцінну камеру.

Хоча сучасні смартфони можуть робити високоякісні знімки, вони як і раніше поступаються повноцінним камерам формату мікро 4:3. Творці SwitchLens переконують, що їхній винахід зможе подолати цей розрив між мобільною та професійною фотографією.

На відміну від аналогічних продуктів, які обіцяють перетворити будь-який смартфон на камеру ТОП рівня, SwitchLens виділяється потужнішими об'єктивами M43 і сенсором Sony Type 1 діаметром 1 дюйм. Завдяки цим характеристикам, пристрій здатний створювати знімки з роздільною здатністю 5592 x 3710 пікселів у форматах RAW або JPG, а також знімати відео з роздільною здатністю 4K за частоти кадрів до 60 кадрів за секунду.

Зі смартфоном з'єднання встановлюється через Wi-Fi завдяки фірмовому додатку. Екран дає змогу вести налаштування і кадрування.

Користувачі можуть регулювати налаштування ISO в діапазоні від 100 до 12 800, обирати витримку від 10 секунд до 1/8000 секунди і налаштовувати баланс білого в діапазоні від 2600K до 8600K. Отримані зображення можна зберігати на SD-карті ємністю до 1,5 Тб, на смартфоні або на обох пристроях одночасно.

Ідея стартапу була сприйнята з ентузіазмом - проект зібрав понад 150 000 дол. на Kickstarter лише за кілька днів, незважаючи на те, що автори просили всього 10000. Наразі пристрій доступний за мінімальну ціну в 199 дол, однак після завершення краудфандингової кампанії ціна зросте до 329. Доставка покупцям запланована на листопад.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що представлено першу в світі розумну мишку для ПК. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У РФ заявили про атаку дронів та пожежу у Ростовській області 27 сентября 2024

Пожежа в районі міста Новошахтинськ була досить сильною, вона спалахнула в мікрорайоні Нова Соколовка біля ЛЕП.

Ураган Хелен обрушився на Флориду: потужний шторм і перші жертви 27 сентября 2024

Ураган Хелен, найсильніший у регіоні Біг-Бенд, накрив Флориду, спричинивши масштабні відключення електрики та повені.

"Холостяк" Олександр "Терен" зробив свій вибір, він розповів, як обирав кохану, та заінтригував її відповіддю на пропозицію 27 сентября 2024

"Холостяк" зробив свій вибір: Олександр "Терен" розповів, як обирав кохану, та заінтригував її відповіддю на пропозицію Він зізнався, що прощатися з учасницями було складно

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше