В Україні планують збирати бойові машини Ascod

28 сентября 2023

В Україні планують збирати бойові машини Ascod - подробиці

З початку війни в Україні вже запустили кілька виробництв, серед яких є як компанії з виробництва патронів та амуніції, так і заводи з виготовлення бронетехніки. Водночас український уряд не зупиняється на досягнутому та розглядає можливість налагодити в Україні виробництво БМП ASCOD.

Зараз саме проводять переговори з General Dynamics Land System, яка і є виробником цих БМП. Крім цього, переговори ведуться і зі східноєвропейським конгломератом Сzehoslovak Group. Відповідними подробицями розповів гендиректор "Української бронетехніки" Владислав Бельбас.

Так, українські інженери та військові вже побували на заводі в Іспанії, де їм показали різні зразки бронемашин. Варто відзначити, що БМП ASCOD є свого роду універсальною основою, зверху на яку можуть встановлювати різні бойові модулі, куди входять і гармати калібром 30 мм або 40 мм, а також ПТРК.

Клас захисту бронемашини - 4-й рівень за STANAG-4569, що означає можливість БМП витримати обстріл з кулемета калібру 14,5 мм, а також підрив 10 кілограмів у тротиловому еквіваленті. Сьогодні ці БМП знаходяться на озброєнні таких країн, як Іспанія, Велика Британія та Австрія.

Нагадаємо, що нещодавно на фронті засвітилися бельгійські БМП YPR-765.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У матері депутата Київради конфіскують Range Rover, куплений за 65 тис. грн 8 октября 2024

У матері депутата Київради конфіскують Range Rover, куплений за 65 тис.грн

Названо 5 гормонів, які впливають на збільшення ваги 8 октября 2024

5 гормонів, які впливають на збільшення ваги

Раділа ракетному обстрілу та називала українців щурами: у Києві затримали шанувальницю "русского міра" з "ДНР" 8 октября 2024

Раділа ракетному обстрілу та називала українців щурами: у Києві затримали шанувальницю "русского міра" з "ДНР". Фото і відео Вирішується питання щодо правової кваліфікації дій зловмисниці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Леново  
Леново

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше