В Україні помітили евакуатор із авто на загальну суму 1 мільйон доларів

30 сентября 2022

В Україні помітили евакуатор із авто на загальну суму 1 мільйон доларів

Днями у Львові помітили відразу 4 ексклюзивні автомобілі на евакуаторах, які рухалися у невідомому напрямку. Фото двох Rolls-Royce, Bentley та Ferrari на суму понад 1 мільйон доларів опублікувало в мережі видання ТопЖир. Найімовірніше, ця колекція належить одній людині.

Якщо говорити про машини, які були помічені на автовозах, то тут можна побачити відразу два автомобілі Rolls-Royce - кросовер Cullinan і дводверне купе Wraith. Новими із заводу ці авто коштують близько півмільйона доларів. Під капотом у цих монстрів знаходиться V12 на 632 к.с. Wraith і 571 к.с. у Cullinan.

Також на одному з фото можна побачити Ferrari California та Bentley Continental GT попереднього покоління. Обидва автомобілі на момент їхньої покупки коштували близько 250 тисяч доларів. На кожному автомобілі можна побачити схожий елемент – номер з комбінацією "0001", при цьому регіон також дуже схожий, але не однаковий – Київ чи Київська область.

ТопЖыр
ТопЖыр

ТопЖыр
ТопЖыр

Нагадаємо, що нещодавно в Одесі помітили унікальну Ferrari вартістю близько 300 000 доларів.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вийде фільм про Путіна, створений ШІ 25 апреля 2024

Вийде фільм про Путіна, створений ШІ

Садові гойдалки – затишний елемент садового дизайну 25 апреля 2024

Скажіть, а ви випадково не забули про таку важливу опцію садово-паркового дизайну, як садові гойдалки? Йдеться про міцний, зручний та якісний виріб з металу компанії ПК «Вогонь», який до того ж виглядає просто розкішно

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ineed.ua 0.8
ineed.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше