В Україні з'явилася можливість закріпити номер за авто родичів

22 сентября 2022

В Україні з'явилася можливість закріпити номер за авто родичів

Нещодавно в Україні нарешті з'явилася можливість залишити певні "гарні" номерні знаки за одним з автомобілів у сім'ї. Раніше залишити номер на збереження та переставити його на інше авто можна було лише між автомобілями одного власника.

Як повідомили на сторінці ГСЦ МВС, тепер номери можна залишити в сім'ї. Тепер номери можна перезакріпити за автомобілем родича — дитини, дружини, чоловіка, батьків.

Для того, щоб зберегти номер на одному з сімейних автомобілів, він повинен відповідати чинним державним стандартам щодо позначення області, номера та серії. Також для передачі номера родичам потрібно подавати документ, який підтверджує сімейні зв'язки.

При цьому просто так переставити номери з одного авто на інше не можна. Щоб здійснити перестановку номера, потрібно продати авто, перереєструвати його або зняти з обліку для вибракування. Вартість цієї послуги, найімовірніше, буде такою самою, як вартість збереження номера.

Нагадаємо, що нещодавно українець в Австрії потрапив до нацистського скандалу через свої номери.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, який вигляд мали зірки Євробачення 2024 Bambie Thug до популярності 17 мая 2024

Який вигляд мали зірки Євробачення 2024 Bambie Thug до популярності. Фото Раніше вони хотіли стати балериною

Усик перед поєдинком з Ф'юрі ефектно з'явився на пресконференції під "Барабан" Пивоварова та Klavdia Petrivna 17 мая 2024

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF, українець Олександр Усик у ніч із 18-го на 19-те травня битиметься з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу.

17-річна донька Джолі й Пітта запалила енергійним танцем. Відео 17 мая 2024

17-річна дочка Анджеліни Джолі та Бреда Пітта Шайло хоч і не обрала акторство за хобі чи професію, проте і з мистецтвом близько знайома.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше