В Україні з'явився перший британський електрокар від MG

5 января 2023

В Україні з'явився перший британський електрокар від MG

Останнім часом електрокари стають все популярнішими і автомобіль на електротязі поповнив лінійку британської компанії MG. Модель MG 4 є електрохетчбеком С-класу з досить непоганою комплектацією. Автомобіль запропонують у двох варіаціях на 170 та 204 к.с. Запас ходу електрокара становитиме від 350 до 425 кілометрів.

Перші автомобілі зайдуть на український ринок наприкінці лютого та коштуватимуть від 986 738 гривень, повідомляється на офіційному сайті MG.

Попри британський бренд, випуск автомобілів налагоджено на потужностях китайського підприємства SAIC. Автомобіль має сучасний рубаний дизайн та діодні фари. Однооб'ємний кузов автомобіля дозволяє варіювати об'єм багажника від 363 до 1177 літрів залежно від кількості сидінь.

MG
MG

Обидві комплектації, які запропонують в Україні, матимуть багате обладнання. В базі (версія STD) передбачена віртуальна панель приладів та тачскрин на 10 дюймів. Також з опцій тут будуть безключовий доступ, датчик світла, клімат-контроль і парктронік. Якщо говорити про помічників при водінні, то в базовий пакет включили круїз-контроль, систему автоматичного гальмування та систему контролю сліпих зон разом із утриманням у смузі.

Якщо доплатити за версію Luxury (від 1 184 453 гривень), то в авто з'являться камери кругового огляду, електропривід крісла водія, а також підігрів сидінь та навігація. Також версії відрізнятимуться двигунами. Так, у STD встановлений електромотор на 170 к.с. та батарея на 51 кВт∙год (запас ходу - 350 кілометрів).

MG
MG

Версія Luxury отримала потужніший двигун на 204 к.с. та батарею на 64 кВт∙год. Запас ходу "старшої" версії вже становитиме 435 кілометрів. Водночас дорожча версія авто трохи повільнішою за комплектацію STD (7,9 с до сотні, проти 7,7с.).

Нагадаємо, що нещодавно китайські автовиробники показали незвичайний аналог електричного Hummer EV.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Віра Брежнєва показалася у луці бренду подруги 26 июня 2024

Віра Брежнєва показалася у луці бренду подруги

Індія різко зменшила імпорт вугілля з РФ 26 июня 2024

Зниження індійського імпорту російського вугілля обумовлено падінням поставок енергетичного вугілля на 67% рік у рік.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше