В Україні запрацював продаж авто через Дію

17 октября 2023

В Україні запрацював продаж авто через Дію - що потрібно знати

У державному додатку Дія з сьогодення стане доступна покупка авто у смартфоні. Тепер не потрібно буде вистоювати довгу чергу в Сервісних центрах або ж користуватися послугами "посередників-бігунків", щоб отримати бажану послугу швидше, але не зовсім законним способом.

Про запуск нової функції програми розповів Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров на Міжнародному економічному форумі, повідомляє mind.ua.

"Зараз в бета-тесті запущена можливість купити, продати автомобіль в "Дії". Без центру МВС, без послуг бігунків, що пропонують купити місце в черзі. Через кілька кліків можна продати автомобіль в "Дії"", - Сказав Федоров.

Зазначимо, що раніше глава МВС Ігор Клименко розповідав, що починаючи з вересня 2023 року в Україні буде доступне розмитнення авто в Дії. На той момент не повідомлялося, чи буде послуга доступна в повноцінному режимі або в бета-версії. При цьому раніше, в Україні скасували експертний огляд, що зробило перереєстрацію авто в Дії в принципі можливим.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи 8 октября 2024

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи Із життя пішов близький родич зірки

Forbes назвав найбагатшу співачку у світі: у неї більше грошей, ніж у Ріанни 8 октября 2024

Forbes назвав найбагатшу співачку у світі: у неї більше грошей, ніж у Ріанни За пів року її капітал зріс на 500 мільйонів доларів

Матрас-топпер 140х190 – удобство и поддержка для вашего дивана 8 октября 2024

Вы заметили, что ваш диван стал слишком мягким и не обеспечивает необходимую поддержку для спины? Решить эту проблему можно быстро и просто, добавив матрас-топпер

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше