Експерти назвали ТОП 5 гаджетів, на які очікує світ

3 января 2024

"Вбивця" смартфонів, новинка від Samsung і не тільки: ТОП 5 гаджетів, на які очікує світ

У 2024 році світ жадає побачити велику кількість технологічних новинок. І в цьому аспекті не лише йдеться про iPhone 16. Bigmir.net зібрав п'ятірку найочікуваніших гаджетів, що мають вийти.

Перше місце ми віддаємо AI Pin. Це новаторська альтернатива традиційним телефонам. У пристрої використовуються проектор і голосові підказки. Зокрема, можна на руці прийняти вхідний дзвінок. Ось тут ми писали про терміни початку поставок з посиланням на докладний огляд.

Nintendo Switch 2 - консоль нового покоління, яка повинна з'явитися на магазинних полицях у другій половині поточного року. Як і раніше тут будуть LCD-панель, зчитування фізичних ігор через слот для картриджа, першокласна портативність. Але, геймери можуть сподіватися на збільшення пам'яті для ігор з високою точністю.

Samsung або цього місяця, або в лютому, представить новий смартфон Galaxy S-серії. За чутками, все ж презентація відбудеться 17 січня. Техногігант робить заявку на досить широке використання штучного інтелекту. Останні новини щодо Galaxy S24 ми давали тут.

Meta хоче запустити VR-гарнітуру, яку собі зможуть дозволити більшість людей. У неї кодова назва Ventura. Як пояснив віцепрезидент компанії з VR Марк Рабки, мета цього випуску - отримати максимум можливого за найпривабливішою ціною на споживчому ринку.

Фінальне місце - AirPods 4. У них є функція FindMy і хороше шумозаглушення. Найімовірніше, бездротові навушники з'являться у вересні.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, на яку техніку Apple найбільше чекають люди. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ 8 октября 2024

Ісмаїл Каані приїхав до Бейруту після знищення глави Хезболи. Після ударів наприкінці минулого тижня він на зв'язок більше не виходив.

Нідерланди виділять 400 млн євро на розробку дронів для України 8 октября 2024

Половина безпілотників буде розроблена в Нідерландах, а решту виготовлятимуть в Україні та інших країнах.

Матрас-топпер 140х190 – удобство и поддержка для вашего дивана 8 октября 2024

Вы заметили, что ваш диван стал слишком мягким и не обеспечивает необходимую поддержку для спины? Решить эту проблему можно быстро и просто, добавив матрас-топпер

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

Olvica.net 4.8
Olvica.net

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше