Водіям хочуть заборонити користуватися автопілотом

13 января 2023

Водіям хочуть заборонити користуватися автопілотом - причина

Останнім часом компанія Tesla активно тестує автопілот у своїх автомобілях. Йдеться про повністю автономну систему, яка має працювати без участі людини. При тестах від водіїв потрібна максимальна концентрація і зосередженість. На жаль, зберігати концентрацію на дорозі можуть не всі, тому Tesla вирішили відключати злісним порушникам цю функцію.

Так, останнє оновлення для американських електромобілів передбачає відключення автопілота як покарання для неуважних водіїв. Повідомляється, що заборона використання автопілота протягом певного терміну буде вводитися для тих водіїв, де автомобіль відключав автопілот більше ніж 5 разів через недотримання правил використання, передає InsideEVs.

Як відомо, якщо автомобіль Tesla подає водієві певні сигнали, він повинен підключитися до процесу керування авто. Якщо водій цього не зробить, то автопілот вважає і система примусово відключитися. Наразі за 5 таких примусових відключень передбачено тимчасову заборону на використання автопілота протягом двох тижнів.


Зазначимо, що раніше ситуація з обмеженням роботи автопілота була ще жорсткішою. Так, до оновлення система повністю видаляла користувачів із системи бета-тестування без пояснення причин та оголошення зразкових термінів повернення. Відновлювати доступ для водіїв могли як за тиждень, так і за кілька місяців.

Нагадаємо, що нещодавно компанія Tesla потрапила в черговий скандал через дезінформацію про гальмівну систему автомобіля в топовій комплектації.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

США перекинули групу винищувачів F-35 до Греції 27 сентября 2024

До Греції також прибули американські літаки-заправники KC-135. Навчання під керівництвом Об'єднаного авіаційного командування НАТО проходитимуть до 11 жовтня.

Зустріч давніх друзів: Пенелопа Крус пригорнула Джонні Деппа для милого селфі в Іспанії 27 сентября 2024

Голлівудські зірки Джонні Депп та Пенелопа Крус знайомі здавна. Щонайменше акторів обʼєднує спільна робота над фільмом "Кокаїн", який вийшов у світ у 2001-му. І, здається, відтоді обидва підтримують дружні стосунки.

Зеленський перейшов на матюки. Ахтем Сеітаблаєв розповів про суперечку на зніманнях фільму через гімн України у 2012 роціРежисер розкрив своє ставлення до президентаЛюди 27 сентября 2024

Зеленський перейшов на матюки. Ахтем Сеітаблаєв розповів про суперечку на зніманнях фільму через гімн України у 2012 році Режисер розкрив своє ставлення до президента

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше