Експерт розказав, які ракети окупантів збивати найважче

29 сентября 2022

Які ракети окупантів збивати найважче

В Україні немає настільки потужних та сучасних засобів протиповітряної оборони, які б дозволили збивати всі ракети окупантів. Про це розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Ракета С-300 – зенітна. Має свої ТТХ. У нас є такі ж ракети, але відмінність у тому, що бійці витрачають їх за призначенням – збивають літаки, гелікоптери та безпілотники.

"Противник має їх у надлишку і також значно новіші комплекси - Бук-М2, Бук-М3, "Панцир", С-400 На жаль, збивати такі цілі важко, так само як і збивати ракети тактичних комплексів "Іскандер", які летять по балістичній траєкторії з шаленою швидкістю, на жаль, ми не маємо таких засобів ППО, які могли б ефективно протидіяти саме цим загрозам", - повідомив Ігнат.

Ігнат наголосив, що незважаючи на це, захисники України викладаються на максимум для знищення ворожих цілей.

Нагадаємо, раніше bigmir.net писав про те, що самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс випустив чотири снаряди, один з яких прилетів по окупантам.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Міс Всесвіт Україна"-2023 Усанова заспівала дуетом із Катамадзе та Матвієнко на благодійному івенті у Відні. Фото 28 марта 2024

Переможниця "Міс Всесвіт Україна"-2023 Ангеліна Усанова провела благодійний концерт у Відні "Peace. We Can Overcome War". Його мета – допомога чернівецькому дитячому будинку "Місто Добра".

Будинок Москви у Ризі продадуть на аукціоні 28 марта 2024

Ціна ділянки становить 517 083 євро, а будівлі - 2 348 340 євро. Об'єкт може бути проданий лише в сукупності: і будинок, і земля.

Українці створили один з найкращих винаходів людства: що це таке 27 марта 2024

Роботизована рука виробляється у Києві.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше