В мережі показали, як картонні дрони-камікадзе допомагають українським силам оборони

28 июня 2023

Як картонні дрони-камікадзе допомагають українським силам оборони

Сама думка про те, що БПЛА може бути створена з картону, не відразу вкладається в голові, але подібні безпілотники справді існують і навіть дуже успішно виконують бойові завдання в лавах ЗСУ. Так, нещодавно російські військові опублікували фото збитого вантажного БПЛА, який українська сторона використовує для знищення супротивника.

На фото потрапили понад дешеві вантажні безпілотники PPDS від компанії SYPAQ з Австралії. Раніше українська армія активно використовувала ці БПЛА для доставки різних вантажів, але тепер з'явилося перше фото-підтвердження використання цих дронів як камікадзе.

Фюзеляж дрона був доопрацьований і туди встановили протипіхотну міну МОН-50, а також радіодетонатор ВП-2а на крилі. Невідомо чи модифікована версія камеру або інші пристрої для наведення на ціль. Зазначимо, що керована міна МОН-50 дозволяє вражати цілі на відстані до 30 метрів завдяки 700 г вибухівки.

За наявною інформацією Україна отримала кілька сотень таких дронів. Він може підняти повітря від 3 до 5 кілограмів корисного навантаження. Вага вантажу залежить від версії дрона. Залежно від навантаження БПЛА може летіти від 1 до 3 години на відстань від 40 до 120 км.

screenshot
screenshot

Нагадаємо, що Україна отримала ліцензію на випуск турецьких дронів Bayraktar та Akinci.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вакарчук і YAKTAK представили проникливу синергію двох своїх хітів. Відео 4 октября 2024

Святослав Вакарчук і YAKTAK представили спільну роботу

Принци Вільям і Гаррі також отримували запрошення від скандального Diddy 4 октября 2024

Американський репер та продюсер Diddy (Шон Комбз) дуже хотів, щоби на його мультизіркових тусах з'являлися британські принци Вільям і Гаррі. Про це він сам якось заявляв.

Олексій Залевський поділився теорією вторгнення РФ і розповів про інтерес до Арестовича та Невзорова 4 октября 2024

"Путін почав війну від нудьги": Олексій Залевський поділився теорією вторгнення РФ і розповів про інтерес до Арестовича та Невзорова Режисер вважає, що диктатор хоче увійти в історію

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше