Як уникнути поломок смартфона: профілактичні заходи

23 августа 2024

Без телефона ми вже зовсім не представляємо свого існування. У ньому ми зберігаємо важливу особисту інформацію, фотографії та, звісно, контакти. А ще читаємо новини, розмовляємо, граємо та переглядаємо фільми. І коли раптом цей корисний девайс ламається, настає стан, близький до паніки.

Розгляньмо найпоширеніші пошкодження мобільних телефонів та коли потрібно звернутися до сервісного центру 2Mac щоб відремонтувати телефон у Києві.

Розбитий дисплей.

Ця несправність займає перше місце серед усіх проблем, з якими стикається кожен другий користувач смартфону. Матриця 一 крихка деталь, яка не захищена належним чином від механічних пошкоджень.

Не варто затягувати з ремонтом, оскільки фрагменти скла, потрапивши всередину корпусу, здатні пошкодити тачскрін екрану. Крім цього, розбите скло зруйнує герметичність, унаслідок чого в гаджет потрапить волога. Якщо немає нагоди відвідати сервісний центр, хоча б тимчасово наклейте захисну плівку, зменшивши таким чином можливі згубні наслідки. Без професійної допомоги в цьому випадку не обійтися! Саме майстри СЦ визначать доцільність заміни лише скла або всього модуля загалом. Усе залежить від виробника смартфону і доступності готових деталей для проведення необхідних робіт.

Зламаний роз’єм.

Перестав заряджатися девайс? Час відремонтувати роз'єм зарядки. Проблема спершу виникає періодично. Тобто телефон заряджається, а варто його трохи пересунути 一 процес заряджання зупиниться.

Звернутися до спеціаліста варто за найперших проявів несправності. Інакше можна залишитися без девайсу на невизначений час. Та й довго зберігати електронний пристрій у розрядженому стані не можна.

Не радимо використовувати гаджет, коли він підключений до мережі. Може виникнути ще одна проблема 一 вихід з ладу акумуляторної батареї, яка вкрай болісно реагує на те, що їй доводиться одночасно отримувати заряд та віддавати його.

Потрапляння вологи.

Щоб ця несправність виникла, зовсім не обов'язково кидати пристрій у воду. Достатньо лише періодично брати його з собою у ванну, де вологе повітря потрапить всередину і поступово роз'їсть материнську плату. Повністю водонепроникних телефонів немає, попереджають майстри сервісу. Вода може потрапити й через роз'єми. Також під загрозою опиняються девайси, які до цього падали. Між матрицею та основною частиною телефону утвориться специфічний повітряний проміжок, куди потрапить вода та нанесе непоправну шкоду важливим мікросхемам, шлейфам. Тому одразу після сильного удару краще віднесіть його до спеціалістів, які нададуть кваліфіковану допомогу.

Некорректно встановлене ПО.

Профілактика цієї несправності тільки одна. Під час оновлення має бути стабільний сигнал інтернету. При мінімальному збої пакет оновлення встановиться неккоректно і смартфон взагалі може не ввімкнутися. У цьому разі потрібна буде перепрошивка, яку зможуть виконати тільки майстри сервісу.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Королева пластики" Анастасія Покрищук розказала про шоковані погляди на вулиці та Bentley з небес 25 сентября 2024

"Не зроблю таке навіть за мільйон доларів!" Анастасія Покрищук – про табу в пластиці, шоковані погляди на вулиці та Bentley з небес Зірка Instagram з найбільшими у світі вилицями дала відверте інтерв’ю OBOZ.UA

Можуть замінити Су-24: названо ще один літак, який допоможе Україні на фронті 25 сентября 2024

Можуть замінити Су-24: названо ще один літак, який допоможе Україні на фронті

Іванна Онуфрійчук розказала про емоційні гойдалки на тлі свого поринання в материнство 25 сентября 2024

Колишня телеведуча Іванна Онуфрійчук відверто ділиться зі своєю аудиторією досвідом свого материнства. У Instagram 38-річна блогерка розказала, які внутрішні зміни відбулися в ній, відколи синочок Адам став "головним проєктом її життя".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше