Як вибрати виробника пластикових карток: ключові фактори та рекомендації

13 июля 2023

Пластикова картка – зручний інструмент, який дозволяє виконувати безготівкові розрахунки, отримувати готівку в банкоматі, скористатися накопиченими бонусами, брати участь у програмах лояльності торгових мереж та магазинів. Друк, виготовлення пластикових карток виконується з використанням синтетичного матеріалу, який відрізняється стійкістю до термічних впливів. Такі вироби міцні, вони служать довго і можуть використовуватися як зовнішній носій реклами.

Види пластикових карток

Картки застосовуються для ідентифікації особи, вони поширені у торгівлі, медичній сфері, туризмі, сегменті розваг. Карткою зручно користуватися на прохідних підприємств, установ, закритих від вільного відвідування кварталах, як інструмента оплати проїзду на транспорті.

Класифікація видів пластикових карток:

  1. Ідентифікаційні – містять персоніфіковану інформацію, світлини, коди, спеціальні номери, позначки. Це перепустки, посвідчення водія, бейджі, транспортні, соціальні карти.
  2. Платіжні – прив'язуються до розрахункових рахунків клієнтів. Оснащуються магнітною смужкою з інформацією або зі спеціальним чипом.
  3. Транспортні – інструменти для оплати послуг паркування, проїзду у громадському транспорті.
  4. Бонусні – для накопичення балів та бонусів, застосовуються при організації системи знижок та програми лояльності.
  5. Карти доступу, ключі з чипом – для відкриття дверей або доступу до ресурсів.

Пластикові ідентифікатори можуть відрізнятися за технічними, функціональними характеристиками, технологічними особливостями випуску. Виготовлення пластикових карток на замовлення – прерогатива спеціалізованих компаній, таких як «Смарт-карти України», з високоточним обладнанням та сучасними матеріалами, досвідченими фахівцями.

Особливості роботи компанії-виробника пластикових карток

Менеджери компанії завжди вислухають побажання клієнтів, запропонують оптимальний варіант випуску карток – залежно від тиражу, призначення, подальшого використання. У штаті компанії є дизайнери, які розроблять макет для прототипу та подальшого серійного випуску, або візьмуть за основу макет клієнта.

Замовникам будуть запропоновані різні види друку, що залежить від подальшого використання картки: офсетний, цифровий, шовкографія, термосублімаційний. На карту буде нанесено цифрову інформацію, штрихкод, магнітну смужку з кодуванням або інтегрований чип. Сучасне виробниче оснащення дозволяє нанести лазерне гравіювання, ламінування, захисну голограму на пластикові картки великих та малих тиражів.

Робота з професіоналами – завжди прозорі умови співпраці, підтримка та допомога, це бездоганна якість та дотримання обумовлених термінів.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Гарріс виникли несподівані проблеми через схильність Волза до неправди 4 октября 2024

Кандидат у віцепризиденти від демократів вже неодноразово був пійманий на заявах, які не відповідають дійсності.

Femen влаштували оголену акцію під посольством Ірану в Україні 4 октября 2024

Femen влаштували оголену акцію під посольством Ірану в Україні: "послали" Тегеран і Москву. Фото і відео Активістки мопедом приїхали до будівлі

Хвору на рак Кейт Міддлтон вперше за довгий час сфотографували: який вигляд має принцеса після хіміотерапії 4 октября 2024

Хвору на рак Кейт Міддлтон вперше за довгий час сфотографували: який вигляд має принцеса після хіміотерапії Свою зустріч вона присвятила темі онкології

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше