З'явилося фото, як виглядає легендарний "Гелік" на гусеницях

6 декабря 2022

Як виглядає легендарний "Гелік" на гусеницях - фото

Гелік добре відомий у колах автомобілістів за свої позашляхові здібності, що збереглися навіть в останньому поколінні автомобіля. Але можливості цього авто на бездоріжжі можна суттєво покращити. Для цього німецька фірма Delta 4х4 пропонує своїм клієнтам доопрацьований Mercedes-Benz G-Class на гусеничному ходу.

Поки що тюнінг проект має одиничний характер і був побудований для клієнта зі Швейцарії, якому потрібно з комфортом діставатися свого шале на висоті 3000 метрів. Доробка автомобіля дозволяє доустановити гусеничні траки, а потім повернути назад колеса за потреби. При цьому позашляховик отримав збільшений дорожній просвіт і нові колісні арки.

Повноцінна робота з запчастинами обійшлася в 50 000 євро, а на узаконення та всі необхідні перевірки знадобилася ще така сама сума. Враховуючи багажник на даху та ще низку дрібних доробок, сумарний цінник за перероблення склав 139 000 євро. Враховуючи, що початкова ціна авто знаходиться на позначці 130 200 євро, подібний позашляховий Гелик — задоволення не з дешевих.

Нагадаємо, що на гусениці можна поставити не лише позашляховик. Так, нещодавно тюнери з Германії поставили на гусеничний хід Tesla Model 3.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Співачка TAYANNA розповіла про долю своєї закордонної нерухомості 25 апреля 2024

"Кожна третя українка може купити сама квартиру й машину". Співачка TAYANNA розповіла про долю своєї закордонної нерухомості Артистка зізналася, що довго вчилася "вимикати яйця" і вмикати жіночність

Додатки для знайомств полюють за особистими даними юзерів 25 апреля 2024

Додатки для знайомств полюють за особистими даними юзерів

Тарас Цимбалюк із дівчиною з’ясували стосунки "бійкою" в халатах. Відео 25 апреля 2024

Актор Тарас Цимбалюк насмішив кумедним відео зі своєю дівчиною, власницею бренду одягу Світланою Готочкіною.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше