Як змінила війна PIN-UP та інших представників гемблінг-індустрії

26 апреля 2023

Кожна країна рано чи пізно стикається з необхідністю легалізації діяльності у сфері азартних розваг. Узаконивши гральний бізнес, Україна у 2020 році вкотре підтвердила, що готова бути частиною Європейського Союзу. Не можна сказати, що нормативно-правова база ідеальна, але її достатньо для ефективного контролю та забезпечення регулярних податкових відрахувань до бюджету, які і відбуваються в Україні, про це пишуть різні ресурси, до прикладу https://lb.ua/economics/2023/03/17/549099_stalo_vidomo_yaka_kompaniya_zaplatila.html. Військові дії внести свої корективи, причому негативні – багато хто втратив кошти та людей, які займалися організацією грального бізнесу, а також змушені були здійснювати перерозподіл активів.

Основні правила легального ведення грального бізнесу в Україні

Кожна фірма, яка націлена на надання азартних послуг у країні після початку війни, зобов'язана:

  • сплачувати податки на прибуток, ПДФО та військовий збір з виграшів, податок на дохід, а також різні відрахування як роботодавець;
  • зареєструвати бізнес, отримати та сплатити ліцензію;
  • дотримуватись нормативів українського законодавства;
  • не мати жодних зв'язків із країною-агресором;
  • виконувати вимоги щодо обмеження віку клієнтів (від 21 року) та за підозри на адикцію або за особистим запитом користувача обмежувати доступ до автоматів та інших опцій;
  • не встановлювати ігрові автомати поблизу шкіл, дитячих садків, лікарень та органів влади;
  • сплачувати штрафи до 3,35 млн. гривень за порушення податкового законодавства.

На додаток до цього компаніям доводиться виживати за умов досить жорсткої (іноді навіть жорстокої) конкуренції, вкладати активи у розробку інноваційної цифрової продукції, платити зарплату працівникам, допомагати їм із переїздом у безпечніші регіони. Для того ж, щоб налагодити прибутковий легальний бізнес, потрібний висококласний продукт, досконале знання актуальних правових норм, професійний бухоблік та грамотна організація робочих процесів.

гральний бізнес україна

PIN-UP Україна як приклад відповідального ставлення до азартної діяльності

Навіть з урахуванням тих численних проблем, з якими доводиться мати справу сучасним казино та іншим азартним закладам, є можливість пропонувати якісний продукт та діяти в рамках закону. Але так роблять не всі. Одні витрачають фінансові ресурси та зусилля для організації роботи з урахуванням актуальних вимог та з отриманого прибутку відраховують податки. Інші ж концентруються на ухиленні від своїх зобов'язань перед державою, натомість вкладають ресурси в неправдиві публікації про конкурентів.

Але рано чи пізно все таємне стає явним, і за вчинки доводиться відповідати. Тільки останнім часом контролюючі органи наклали санкції на 120 ФОПів і 287 фірм, які платили податки і пов'язані з РФ. Не варто забувати і про репутаційні втрати, адже, дізнавшись про несумлінність компанії, клієнти найчастіше обирають надійніших партнерів.

До категорії соціально відповідальних організацій, які готові виконувати законодавчі вимоги та інвестувати у розвиток, а також займатися благодійністю, входить Пін Ап. Бренд не лише регулярно робить податкові відрахування (304,8 млн. грн. було передано до бюджету лише за перші 2 місяці поточного року), а й надає активи для забезпечення допомоги українцям. PIN-UP Foundation – фонд, який накопичує та розподіляє кошти на різні проекти, пов'язані з наданням безоплатної підтримки ВПО, мешканцям ТОТ та медичним закладам у різних містах.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережі згадали, кого з зірок Україна втратила на війні з Росією та за яких обставин 1 октября 2024

Віддали життя за свободу: кого з зірок Україна втратила на війні з Росією та за яких обставин Вшануємо пам'ять полеглих Героїв

Японія попрощалася з улюбленими пандами, які повернулися до Китаю 1 октября 2024

До Японії тварини приїхали ще в 2011 році й стали справжньою втіхою для країни, яка оговтувалася від страшного землетрусу і цунамі кілька місяців.

РФ планує розпочати експорт вугілля з окупованого Донбасу - ЗМІ 1 октября 2024

Переговори про постачання вугілля з Донбасу тривають із потенційними покупцями з Китаю, Індії, Ірану, Узбекистану та Малайзії.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше