Які аксесуари до смартфонів пропонує інтернет магазин Frontalka?

23 апреля 2023

Ви купили новий смартфон? Вітаємо з вдалою та необхідною покупкою! Тепер саме час приступити до купівлі необхідних аксесуарів, які суттєво розширять та покращать можливості вашого гаджета. Відразу зауважимо, що широкий асортимент найрізноманітніших товарів ви можете придбати, перейшовши за посиланням https://frontalka.com.ua/  на сайт інтернет-магазину Frontalka.

Навіщо потрібні аксесуари?

З кожним роком на ринку з'являються нові і нові аксесуари для смартфонів, які вигадують, щоб користувачам було зручно і комфортно. Ці корисні «фішки» допомагають полегшувати користування гаджетом, покращують якість фото/відео зйомки, звуку тощо. Які саме доповнення доцільно придбати:

1. Захисний чохол та скло або полімерна плівка захисту екрана. Ці аксесуари необхідно купувати практично одночасно з телефоном, доки він не встиг впасти на підлогу, або іншу тверду поверхню. Існує ціла низка чохлів різної модифікації, але практика показує, що найоптимальнішим варіантом можна вважати чохли, що закривають задню панель і периметр смарта. Такі чохли у поєднанні із захисним склом здатні надійно захистити пристрій від можливих механічних пошкоджень. Ну а для тих, хто потребує особливого захисту гаджетів, передбачені такі варіанти чохлів:

  • чохол книжка;
  • армований протиударний чохол для любителів активного відпочинку;
  • водонепроникний чохол для плавання та ін.

Ці та інші варіанти чохлів ви знайдете в каталозі магазину Frontalka.

2. Зарядний пристрій. Багато смартфонів зараз поставляються без цього необхідного аксесуара. Рекомендуємо вибирати пристрій для швидкого заряджання. Ну а останнє слово у цьому сегменті – бездротова зарядка, на яку достатньо просто покласти ваш пристрій, або одночасно кілька пристроїв, і всі вони одночасно заряджатимуться.

3. Зовнішній акумулятор чи павербанк. Цей корисний гаджет у вигляді невеликої коробочки допоможе вам залишатися на зв'язку, заряджаючи батарею телефону за відсутності електрики. Щоправда, за однієї умови: павербанк теж потрібно час від часу заряджати.

4. Бездротові навушники. Ці маленькі гаджети дозволять вам насолоджуватись якісним звуком навіть на деякому віддаленні від телефону. Наприклад, ви можете переміщатися по квартирі та слухати музику, у той час як смартфон лежатиме на одному місці.

5. Блютуз-колонка. Якщо навушники – це музика для вас, бездротова колонка – музика для всіх. Вона порадує повноцінним багатим звучанням і на лісовій галявині, і на дачі, і на пляжі – скрізь, де ви захочете.

6. Селфі-палиця або монопод. Цей нехитрий пристрій дозволить вам робити персональні та колективні селфі, не просячи допомоги випадкових перехожих, тим більше, що в деяких місцях, наприклад, в горах або в лісі, таких перехожих просто немає.

Окрім згаданих аксесуарів, інтернет магазин мобільних аксесуарів пропонує безліч інших цікавих доповнень до вашого смартфону.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Росії вирішили відправити на війну 40% підсудних - ЗМІ 1 октября 2024

Досі на фронт вербували лише підслідних та вже засуджених. Але наприкінці вересня держдума РФ одразу у другому та третьому читаннях ухвалила законопроект, який дозволяє забирати на фронт підсудних.

PlayStation має масштабний збій по всьому світу: не працюють мережеві ігри та функції 1 октября 2024

PlayStation має масштабний збій по всьому світу: не працюють мережеві ігри та функції

Розкрито деталі про стан російської ядерної зброї 1 октября 2024

Розкрито деталі про стан російської ядерної зброї

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше