Озвучено ціну і можливості першої MR-гарнітури Apple

7 июня 2023

Замінить комп'ютери: озвучено ціну і можливості першої MR-гарнітури Apple

Як і очікувалося, на заході WWDC 2023 Apple представила свою першу гарнітуру змішаної реальності. Пристрій назвали Vision Pro. Розробники описують своє творіння так: "новий тип комп'ютера, який доповнює реальність, плавно змішуючи цифровий світ із реальним". Bigmir.net зібрав усі відомі факти про продукт компанії.

Vision Pro схожа на лижну маску. Вона може "накладати" картинку поверх реальності та демонструвати різні інтерфейси. Користувач спочатку бачить реальний світ, поверх нього з'являється 3D-зображення. Дозволено його масштабування, налаштування розмірів елементів та їх близькості. Топова фішка гарнітури - заміна заднього фону. За бажання в кімнаті замість стін можна відобразити гірські пейзажі, озеро або ліс.

CЕО Apple Тім Кук - фото Getty Images
CЕО Apple Тім Кук - фото Getty Images

Apple хоче, щоб її окуляри замінили користувачам комп'ютери. Адже функціонально передбачена можливість роботи у фірмових додатках, друк через віртуальну клавіатуру/введення тексту голосом. Навіть є можливість через гарнітуру монтувати ролики.

Apple Vision Pro  - фото Getty Images
Apple Vision Pro - фото Getty Images

Управління гарнітурою йде виключно за допомогою очей, голосу і жестів. Геймпади і їм подібні доповнення не потрібні. Vision Pro живиться від портативної батареї, яку можна ховати в кишеню. Автономність роботи не озвучена, але повного заряду має вистачити на день розваг.

Батарея для Apple Vision Pro  - фото Getty Images
Батарея для Apple Vision Pro - фото Getty Images

А тепер найголовніше. У США за Apple Vision Pro встановлено цінник у 3 500 дол. У гривнях - 128 986. Продажі почнуться у 2024 році.

Гарнітура змішаної реальності Apple Vision Pro на відео: 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що iPhone і iPad стануть клонувати голос власника. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тарабарова показала, що назнімали її діти. Фото 18 мая 2024

Співачка Світлана Тарабарова повеселила фотоконтентом, який назнімали її троє дітей - Іван, Марія та Поліна - до чиїх бешкетних рученят потрапив матусин телефон.

Ви будете здивовані: медики розповіли, чому алкоголь не варто закушувати солоними огірками 18 мая 2024

Багато хто полюбляє закушувати горілку ароматними хрумкими солоними огірками. Та медики попереджають, що так робити категорично заборонено. І ось, чому.

Тіна Кунакі полюбляє більше зніматися для рекламних кампаній та модних брендів, ніж виходити на подіуми 18 мая 2024

Модель Тіна Кунакі з тих манекенниць, які полюбляють більше зніматися для рекламних кампаній та модних брендів, ніж виходити на подіуми.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше