ЗСУ отримали військові автомобілі KIA від заводу-банкрута "Богдан"

28 августа 2023

ЗСУ отримали військові автомобілі KIA від заводу-банкрута "Богдан"

Пошук військової техніки для потреб української армії з кожним днем стає дедалі складнішим завданням. Попри це, волонтери унеможливлюють пошуки техніки для українських захисників, що часом призводить до вельми несподіваних результатів. Саме так волонтери благодійного фонду "Сергія Притули" викупили військові позашляховики зі складів заводу Богдан.

Покупку вдалося здійснити на аукціоні "Богдан Моторс", після чого військову техніку довелося трохи доопрацювати під потреби конкретного підрозділу. При цьому покупка відбулася ще на початку літа, а ось повноцінні 20 авто з кузовами та всім необхідним для фронту передати українським захисникам змогли лише зараз.

Пікапи KIA є ліцензійною копією американського Kaiser Jeep M715. При доопрацюванні техніки українські майстри використали два основні види вантажних платформ: кузов бортова платформа та кузов-фургон. Характеристики автомобіля чудово дозволяють йому справлятися практично з усіма військовими завданнями.

 

@sinicynr
@sinicynr

Вантажопідйомність авто становить 1530 кг (1330 кг на бездоріжжі). Кліренс у 23,7 см дозволяє долати навіть нелегке бездоріжжя (також цьому сприяє повний привід та знижувальна передача). Двигун та коробка передач максимально прості, в автомобілі в парі працює 3,9-літровий двигун на 139 к.с. та 5-ступінчаста механіка.

auto.bigmir.net

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сила Netflix: Суд зробив несподівану заяву щодо справи братів Менендесів, які вбили своїх батьків 7 октября 2024

Сила Netflix. Суд зробив несподівану заяву щодо справи братів Менендесів, які вбили своїх батьків Кім Кардаш'ян закликала звільнити чоловіків з-під варти

Перший український космонавт Павло Попович у космосі заспівав "Дивлюсь я на небо та й думку гадаю": легендарне відео 6 октября 2024

Павло Попович: як перший українець побував у космосі та заспівав "Дивлюсь я на небо та й думку гадаю". Легендарне відео Відбулось це 12 серпня 1962 року

Байден закликав Ізраїль не бити по нафтових об'єктах Ірану 6 октября 2024

Наразі рішення ще знаходиться на стадії обговорення, але глава Білого дому сказав, що він би подумав про інші альтернативи, крім атаки на нафтові об'єкти.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше