Apple заплатить Ericsson за 7 років використання технологій

22 декабря 2015

Шведський виробник телекомунікаційного устаткування Ericsson домовився з американською Apple про виплату відрахувань за сім років продажів айфонів і айпадів з використанням патентованих технологій.

У Ericsson не стали розкривати суму ліцензійного угоди про використання технологій в майбутньому. При цьому загальний дохід шведської компанії від ліцензійних відрахувань в цьому році повинен скласти близько півтора мільярда доларів. Після оголошення про укладення угоди акції Ericsson зросли на 3%.

Ericsson володіє патентами на деякі ключові технології, які необхідні для роботи мобільних пристроїв в 2G, 3G і 4G-мережах.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зендея на Met Gala 2024 підкорила двома яскравими фантазійними образами. Фото 8 мая 2024

27-річна актриса Зендея, яку сміливо можна назвати новою іконою стилю, була однією з тих зірок, чиєї появи на хіднику Met Gala цього року очікували найбільше. І вона не примусила на себе чекати, з'явившись однією з перших.

Стало відомо де зараз сини і донька Віталія Кличка та який вигляд сьогодні мають діти мера Києва 8 мая 2024

Де зараз сини і донька Віталія Кличка та який вигляд сьогодні мають діти мера Києва. Фото З колишньою дружиною політик не втратив контакт

Корейський гурт Stray Kids зіткнувся з ксенофобією на Met Gala 2024 8 мая 2024

"Беземоційні однакові обличчя". Корейський гурт Stray Kids зіткнувся з ксенофобією на Met Gala 2024 Фанати зірок обурені

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше