ВКонтакті привітала українців з Днем захисника

15 октября 2015

Адміністрація сайту ВКонтакті запропонувала відправити три безплатних подарунки — і привітати друзів та рідних зі святами.

"Ми потурбувалися, щоб українці могли поздоровити один одного з таким важливим днем, святом козацтва, святом Захисника. Це день для кожного, хто боронить країну і своїх близьких від негараздів. Учитель, лікар, військовий, студент, журналіст — кожен може допомогти і захистити того, хто сьогодні цього потребує", — прокоментував прес-секретар ВКонтакті в Україні Влад Леготкін. 

Раніше соціальна мережа запропонувала користувачам з України спеціальний набір із 24 стікерів до 24-ї річниці Незалежності — про улюблених героїв із казок, пісень та історичних оповідань. Набір уже додали понад три мільйони українців. Він доступний без додаткової плати.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зірку "Гаррі Поттера" висміюють у мережі після виходу нової пісні 4 мая 2024

Британський актор та музикант Том Фелтон днями представив на суд публіки новий альбом своїх пісень, який має назву "ORaNgE". Одна з його композицій, "hOLDing On", привернула особливу увагу інтернет-користувачів, і дехто з неї відверто насміхається.

У Польщі зробили заяву про відправку військ в Україну 4 мая 2024

Путін має перебувати в ситуації, коли він не впевнений, що Захід буде робити, зазначив глава польського МЗС.

Бреда Пітта з дівчиною та собакою підловили під час романтичної прогулянки пляжем. Відео 4 мая 2024

Американський актор Бред Пітт та його кохана Інес де Рамон, які, подейкують, уже кілька місяців мешкають під одним дахом, потрапили в об'єктиви папараці під час прогулянки.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше