Набір стендів для початкових класів НУШ - це збереження часу при оформленні класу

15 апреля 2020

Ви готуєтесь до нового начального року і Вам потрібно купити стенди для класу НУШ? Тоді Вам до нас. З першого року запровадження Нової Української Школи ми розробляємо різноманітні макети стендів. Кількість їх буде зростати постійно. Але найкращим варіантом є комплексне оформлення. Поговоримо про це.

Як правило всі початкові класи Нової Української Школи мають бути оснащені обов’язковими стендами. До таких стендів відносять наступні товари:

  • організаційні стенди (класні куточки, куточки "Щоденні новини", "Ранкові зустрічі", рутини, правила класу, "Коло вибору");
  • навчальні ("Стіна слів", "Одиниці вимірювання", "Компоненти дій", "Українська абетка та цифри", "Мовна та математична скарбничка", "Склад числа", "Табличка множення");
  • мотиваційні ("В нас можна...", "Зарядний пристрій", "В нашому класі", "Сиди правильно").

Всі ці стенди можна оформити в єдиному стилі. Варто лише обрати, які саме стенди та в якому оформленні Вам більше до вподоби. А наш дизайнер надасть Вам макет повного оформлення.

Замовити стенди для початкових класів можна не лише за нашими зразками, а на будь-яку тематику. Ми можемо запропонувати оформити все приміщення класу в стилі "Сонячне місто" з Незнайком та його друзями, "Друзі-олівці", "Весела Африка", "Україна", "Місто чарівних літер" та іншу тематику.

Як обрати фірму для виготовлення стендів, щоб не помилитися?

  • Зверніть увагу, як давно існує обраний Інтернет-магазин.
  • Кількість запропонованих ескізів та можливість змінити будь-який за Вашим проханням.
  • Матеріал, з якого виготовляються стенди. Найкращим є пластик ПВХ. Всі інші матеріали (вологостійкий картон, МДФ, ДСП) менш якісні, термін експлуатації в них нижче.
  • Гарантована якість друку, можливість протерти або дезінфікувати виріб.
  • Різні форми доставляння: самовивіз, відправлення Новою Поштою або Укрпоштою.

Форма оплати: наложений платіж при отриманні, перерахування на рахунок, оплата по договору (з повним комплектом документації для юридичних осіб)

Всім цим критеріям відповідає наш магазин. Купити стенди для школи просто: заходьте в наш магазин stendall.com, обирайте макет, який найбільше відповідає Вашим вимогам, внесіть в нього потрібні Вам зміни, отримайте готовий стенд, який буде милувати око якісним друком малюнків, а співвідношення ціна/якість зроблять Вашу покупку вдалою.

Джерело: https://stendall.com/

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

Как отлично провести свой отпуск? 16 октября 2024

Важно понимать, что практически каждому человеку доступен отдых на теплом море по вполне приемлемым ценам, главное – правильно выбрать поездку и в этом помогут горящие туры

Как выбрать идеальный послеоперационный бандаж: советы врача 11 октября 2024

Послеоперационный бандаж — важное средство для поддержки и защиты тканей после хирургического вмешательства. Его правильно подобранное использование способствует ускорению заживления

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше