Чому пити воду корисно для здоров’я?

29 мая 2017

Лікарі стверджують, що на добу краще пити не менше 1,5-2 л води. Хоча, звісно, це питання неоднозначне: все залежить від фізичної активності людини, її віку, температури та вологості повітря тощо. Тож чому так корисно для здоров’я пити воду?

Здоров’я серця. Вживання достатньої кількості води щодня може знизити ризик виникнення серцевого нападу. Про це свідчать дослідження американських вчених, відповідно до яких люди, які вживають мінімум 1 л води на день, мають на 40% нижчий ризик серцево-судинних проблем.

Джерело енергії. Людина може бути втомленою через елементарне зневоднення організму. Тож, якщо ви відчуваєте спрагу, слід негайно її втамувати, і сили знову з’являться.

Покращення стану шкіри. Якісна питна вода покращує стан шкіри людини, зволожуючи її зсередини. За 7-8 днів регулярного вживання достатньої кількості води шкіра насичується рідиною, зморшки розгладжуються, вона виглядає здоровою та доглянутою.

Боротьба з головним болем. Головний біль – це ще один симптом зневоднення організму. Тому, якщо голова просто розколюється від неприємної пульсації у скронях чи сильно болить, слід випити води. І, ймовірно, самопочуття покращиться.

Схуднення. Вода – один із кращих засобів для схуднення, адже нею людина заміняє висококалорійні напої, наприклад, газовану воду, сік, алкоголь. Крім того, вода допомагає пригнічувати апетит. Іноді досить просто попити, щоб перехотілося їсти. У воді немає ні жирів, ні вуглеводів, ні цукру, тож вона ніяк не впливає на зайву вагу. Якщо випивати склянку води за 20-30 хвилин до вживання їжі, апетит буде нижчим.

Здоров’я шлунку. Шлунково-кишковий тракт людини потребує достатньої кількості чистої питної води для своєї нормальної роботи. Вона здатна покращувати перистальтику кишківника, не дозволяє розвиватися закрепам, позбавляє проблем, пов’язаних із підвищеною кислотністю шлунку. Усі ці проблеми цілком реально можуть бути викликані зневодненням.

Очищення організму від токсинів. Саме вода виводить з організму людини всі токсини, очищає його від шлаків та інших шкідливих речовин.
Попередження депресії. Все те ж зневоднення погано впливає на нормальне функціонування мозку, що може призвести до депресії. Тому не слід сумувати, краще випити склянку води.

Перед вживанням води слід звернути увагу на її якість, щоб вона, ненароком, не принесла шкоду організму.

Здоров-Инфо

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Щасливий більше, ніж колись": екс Лорак похвалився свідоцтвом про розлучення 29 марта 2024

Слідом за заявою вже офіційної ексдружини турецького бізнесмена Мурата Налкакіоглу, Лілією Реус, доказ про розлучення надав і сам чоловік.

Гвинтокрили і дрони, а тепер і ракети: ЗСУ використовують американську ППО Avenger 29 марта 2024

Американський зенітно-ракетний комплекс Avenger захищає небо в Донецькій області. Машина розрахована на боротьбу з ворожими гвинтокрилами та дронами

Хадід в кежуалі й елегантний Купер засвітилися під час романтичної прогулянки (фото) 29 марта 2024

49-річний актор Бредлі Купер та 28-річна модель Джіджі Хадід поки не зробили офіційної заяви про себе як пару на світському івенті чи гламурному хіднику.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Allas Store allasstore.com 5.0
Allas Store allasstore.com

Отзывов: 1

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше