Які продукти вживати, щоб побороти стрес?

1 апреля 2018

Побороти стрес можна і без лікарських засобів, як стверджують медики. Щоб це зробити, потрібно включити в свій раціон певні продукти.

Що потрібно вживати в їжу, щоб зменшити рівень стресу?

Для подолання негативного впливу від нервових потрясінь їжте такі продукти:

  1. Цитрусові фрукти. Вони корисні тому, що насичені аскорбіновою кислотою (вітаміном С). Саме ця біологічно активна речовина виступає будівельним матеріалом для імунної системи.
  2. Овочі зеленого кольору. Вони корисні з двох аспектів. По-перше, це натуральні антиоксиданти природного походження. По-друге, насичені магнієм і калієм. А ці мікроелементи нормалізують роботу нервової системи та серця.
  3. Горіхи. Це джерело рослинного білка та жирних кислот. А також магнію, який корисно впливає на нервову систему.
  4. Чорний шоколад. Після вживання саме чорного шоколаду в організмі людини синтезується більше гормону серотоніну, який також називають гормоном щастя.
  5. Зелений чай. Це антиоксидант, зрівнятись з яким може мало продуктів. Саме через антиоксидантну дію він надає організму сил боротися зі стресом.
  6. Морепродукти. Їх позитивний вплив на нервову систему людини зумовлений великою кількістю ОМЕГА-3 жирних кислот, як знаходяться в їх складі.
  7. Фрукти та овочі помаранчевого кольору. Практично всі ці продукти – природні антиоксиданти. А завдяки аскорбіновій кислоті та бета-каротину покращують роботу імунної системи.

Отже, не спішіть братись за пігулки. Краще спочатку спробуйте внести зміни в раціон. Це принесе користь і ніяк не зашкодить здоров’ю.

Здоров-Инфо

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Хабар в понад $21 тис. від фермера: викрито посадовицю інституту НААН України 19 апреля 2024

Хабар в понад $21 тис. від фермера: викрито посадовицю інституту НААН України. Фото Зловмисниці та її спільникам вже обрали запобіжний захід

Кремль побачив "вигоду" для США у допомозі Україні 19 апреля 2024

Американська допомога не вплине "на результат розвитку ситуації на фронтах", вважає Дмитро Пєсков.

Нужно ли очищать водопроводную воду от хлора? 18 апреля 2024

В нынешних условиях в городах Украины водопроводная вода содержит повышенную дозу хлора, поскольку процесс гиперхлорирования помогает предотвратить размножение в водной среде различных болезнетворных микроорганизмов

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше