LATEXFAUNA розповіли, що роблять з нижньою білизною, яку фанатки кидають на сцену

7 октября 2024

Музичний гурт LATEXFAUNA, який останнім часом набирає неабияку популярність, зізнався, що колекціонує жіночу білизну, яку отримує від фанаток на концертах. Здебільшого під час своїх виступів учасники одержують саме бюстгалтери, а викидати ці речі, кажуть, шкода.

Фронтмен Дмитро Зезюлін розповів в інтерв'ю "ТиКиїв", що гурту вже вдалося зібрати два величезних акваріуми, і вони в пошуку нового місця зберігання. Він зізнається, отримані "подарунки" для учасників важливі.

"У нас на репетиційній базі є два величезних акваріуми. І ми туди скидаємо всю цю білизну. Вона там лежить великими купами. Обидва вже заповнені. Тому потрібно брати вже новий акваріум для цього всього. Бо ця білизна дорога, шкода викидати!" – каже Зезюлін.

Він також пояснив, що "найрозпуснішим гуртом України" учасники самі себе не називали. Це звання нібито отримали від фанатів, а гурт лише підіграв і "гонить біса".

"Наша аудиторія розуміє, що це самоіронія. Ми не є якимись суперрозпусниками й дамськими угодниками. Люди самі почали говорити про те, що наша музика зроблена для сексу. Ми підтримали цю тезу і "гонимо біса". Людям це заходить, і нам весело. Рано чи пізно це все закінчиться. У нас вже зараз є нова комунікативна платформа, вона називається "LATEXFAUNA – найгірший гурт України", – пояснив соліст.

Відомо, що команда LATEXFAUNA складається з п'яти чоловіків. Дмитро Зезюлін зізнався, що в їхньому гурті ніколи не з'явиться жінка. Він це рішення пояснює "суто чоловічою" концепцією.

"Жінка в гурті ніколи не з'явиться, бо в цьому немає потреби. Навіщо? Це суто чоловічий гурт і він залишатиметься суто чоловічим. Чи є між нами конкуренція? Ні. Тому що в кожного своя окрема роль, свої суперсили, і кожен прекрасний в тому, що він робить", – розповів фронтмен.

Раніше OBOZ.UA писав, що мережу вразив еротичний кліп LATEXFAUNA до пісні MASANDRA. Його назвали "найвідвертішим в історії українського шоу-бізнесу".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Хлопчику загрожує довічна інвалідність після того, як вчитель змусив його присідати 7 октября 2024

Дитині вигадали покарання у вигляді 1000 присідань.

Дружина Тайсона Ф'юрі показала нащадків в осінніх декораціях та відповіла на хейт підписників 7 октября 2024

Дружина британського боксера Тайсона Ф'юрі, Періс сфотографувала своїх дітей біля осінніх декорацій та нарвалася на хейт від підписників.

Трамп провів масштабний мітинг у Пенсильванії 7 октября 2024

Кандидат в президенти зібрав натовп людей на ярмарковому майданчику, де на нього було здійснено замах у липні.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше