Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту

8 октября 2024

Під час концерту співака The Weeknd у Мельбурні, Австралія, на сцену вибіг активіст, на ім'я Джонсон Вен, у футболці з прапором України. Він накинувся на артиста з обіймами, а той своєю чергою не відштовхнув хлопця, а на деякий час спробував захистити його від охорони.

Юнаку спочатку вдалося уникнути сек'юріті, щоб залізти на 1,5-метрову сцену і чимдуж побігти до виконавця. Але пізніше його все ж у дещо агресивній формі вивели звідти, щоб не зривати концерт. Відео з інцидентом розлетілося соцмережами, а кілька роликів з різних ракурсів опублікував у себе в Instagram Джонсон Вен.

На червоному костюмі активіста чітко видно прапор України, а на ньому надпис англійською мовою Free Ukraine ("Звільніть Україну"). Ймовірно, ціллю хлопця було привернути увагу Австралії – територіально далекого від України континенту – до війни. Через те, що The Weeknd має велику фанатську базу, його концерт міг стати одним з найважливіших майданчиків для демонстрації.

На відео помітно, що спочатку артист дистанціював активіста від охорони, яка підбігла забрати "порушника". Водночас Джонсон Вен встиг обійняти співака. За кілька секунд The Weeknd відійшов від юнака і передав його охороні.

Після суспільного резонансу в мережі співак не зміг промовчати й у своїх соцмережах прокоментував цю ситуацію і відзвітував щодо концерту.

"Мельбурн, частина 1. Ви допомогли нам відкрити ворота для цієї "ноги". Минуло багато часу, але я відчув себе як вдома. Я відчував ваші обійми (буквально)", – натякнув The Weeknd.

У своєму Instagram Джонсон Вен публікує подібні активістські "вильоти". На фіналі Олімпійських ігор 2024 у Парижі він також порушував правила і вибігав на майданчик. Однак тоді на його футболці був не лише прапор України, а й Палестини.

Раніше OBOZ.UA писав, що мережу розчулив виступ маленької українки на мітингу в США. Дівчинка заспівала пісню Zombie на знак підтримки Батьківщини, а суспільство провело паралель з війною.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта 8 октября 2024

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта. Фото Росіяни не зацінили її рівні зуби

Названо один інгредієнт, який потрібно додавати до чаю, щоб покращити імунітет 8 октября 2024

Чай має безліч корисних властивостей — він сприяє травленню і діє як протизапальний засіб. Все завдяки тому, що цей напій містить багато антиоксидантів. Однак, кажуть експерти, є один інгредієнт, який допоможе зробити чай ще кориснішим для здоров'я.

У Грузії намагаються оголосити імпічмент президентці 8 октября 2024

У жовтні минулого року президентці вже намагалися оголосити імпічмент за турне у підтримку євроінтеграції.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше