Алек Болдвін грався зі зброєю на зйомках "Іржі": стало відомо нові деталі вбивства українки Галини Гатчінс

21 июня 2024

Справа про ненавмисне вбивство української операторки Галини Гатчінг актором Алеком Болдвіном триває з 2021 року і хоч зірка кіно намагається приховати деталі, прокурори дізнаються більше неприємних нюансів зйомок трагічного фільму "Іржа". Правоохоронці стверджують, що актор грався зі зброєю, а його поведінка була невгамовною.

За три тижні, а саме 10 липня, відбудеться другий суд над Алеком Болдвіном у Санта-Фе, США. Як пише The Guardians із посиланням на прокурорів, актор "грав з револьвером". Він стріляв холостим патроном, тобто тим, що не має кулі, яка б мала вбити людину. Але трагічна подія все ж сталася й, окрім того, що вбила Гатчінс, ще й поранила режисера Джоела Соуза, який був позаду.

Прокурори Карі Т. Морріссі та Ерлінда Джонсон стверджують, що Болдвін направив пістолет і вистрілив "холостим пострілом у члена команди, використовуючи цього члена екіпажу як свою передбачувану ціль".

Раніше вже було відомо, що актор поводився неналежне зі зброєю та створював хаос на знімальному майданчику. Він кричав і лаявся, а під час допиту заявляв, що не натискав на курок. З нових деталей спливло те, що Болдвін нібито попросив найбільший з наявних пістолетів. Він використовував револьвер "як указку, керуючи членами знімальної групи", не дотримувався вказівок керівників проєкту, а саме стріляв після того, як йому оголошували "стоп".

Зокрема, виявилося, що обвинувачений тримав палець на спусковому гачку тоді, коли певні сцени цього не вимагали, був "неуважним під час тренувань з вогнепальної зброї" і "відволікався на смс-повідомлення, спілкування з членами сім'ї, а також на зйомки відеороликів, щоб потішити свою сім'ю".

"Спостерігати за поведінкою містера Болдвіна на знімальному майданчику "Іржі" означає бути свідком людини, яка абсолютно не контролює власні емоції та абсолютно не турбується про те, як його поведінка впливає на оточення. Свідки зазначають, що саме ця поведінка сприяла безпеці на знімальному майданчику", – заявляли раніше прокурори Карі Т. Морріссі та Джейсон Дж. Льюїс.

Усі обвинувачення Болдвін відкидає та стверджує, що не винний у вбивстві. Що цікаво, актор намагався зменшити покарання заявивши, що "від нього не вимагали дотримуватися рекомендацій з безпеки, наданих експертами з безпеки на знімальному майданчику".

У випадку, якщо його все ж визнають винним, Болдвіну лише загрожує 1,5 роки позбавлення волі за вбивство та поранення людей. Зокрема, нещодавно родина Гатчінс поновила позов проти актора та членів команди за "нерозсудливу поведінку".

"Той факт, що на знімальному майданчику були дозволені бойові патрони, що зброя і боєприпаси були залишені без нагляду, і що відповідач Болдвін незрозумілим чином направив і вистрілив з пістолета в Галину Гатчінс, робить цю справу такою, де поранення або смерть були набагато більшим, ніж просто можливістю, – це був вірогідний результат", – йшлося в позові.

Зброярку "Іржі" Ханну Гутьєррес Рід, яку в березні цього року визнали винною у ненавмисному вбивстві української операторки, засудили до 18 місяців ув'язнення. Під час суду прокурори показали відеоінтерв'ю матері Галини Гатчінс, яке не могла стримати сліз, розповідаючи про доньку. Детальніше – у нашому матеріалі.

Як повідомляв OBOZ.UA, операторку Галину Гатчінс вбили на зйомках фільму "Іржа" 21 жовтня 2021 року. Болдвін готувався до сцени, у якій він мав направити револьвер на камеру та вистрілити, але зброя виявилася зарядженою і куля потрапила в українку. Гатчінс померла, отримавши наскрізне поранення у груди. Зокрема, куля зачепила і режисера Джоела Соуза, який стояв позаду. Чоловік отримав поранення, але залишився в живих.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Перша шефредакторка українського Vogue Цуканова знялася в бікіні від Bevza 27 июня 2024

Куди ж без культових для бренду Bevza мушель?

Чому десерт називається десертом? 27 июня 2024

Складно уявити щоденне меню без солодощів, адже солодкі страви є чимось значно більшим, ніж просто ласощі. Культура споживання солодких страв, які зазвичай подаються після основних, виникла ще в середньовіччі

Ексзаступниця Кулеби Джапарова вперше показала дочку від Боголюбова та оголосила її ім'я. Фото 27 июня 2024

Колишня перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джапарова, яка наприкінці березня стала мамою втретє, нарешті показала свою тримісячну доньку та оголосила її ім'я.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Відгук 7 пологовий 3.5
Відгук 7 пологовий

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше