Атака РФ показала, наскільки Путіну "потрібний мир" - посол США

23 марта 2023

Нічна російська атака РФ проти мирних жителів України чітко показує, наскільки глава Кремля Володимир Путін "зацікавлений" у мирі. Про це 22 березня написала у Twitter посол США в Україні Бріджит Брінк.

"Після всіх вчорашніх розмов у Москві знову російські ракети і знову атаки безпілотників на мирних жителів уночі цілком зрозуміло показують, наскільки президент Путін зацікавлений у справедливому мирі чи припиненні війни, яку він розпочав", - наголосила американський дипломат.

Скріншот: twitter.com/USAmbKyiv

Нагадаємо, вночі у середу війська РФ здійснили чергову атаку, випустивши по Україні 21 БПЛА. Сили ППО знищили 16 із них.

Столицю атакували вісім безпілотників типу Shahed, усі вони були збиті.

У Ржищеві Київської області дрони частково зруйнували верхні поверхи двох п'ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею. Відомо про чотирьох загиблих та сімох поранених. Під завалами ще шукають людей.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Кеті Холмс із 18-річною дочкою від Тома Круза вигуляли стильні денім-луки у Нью-Йорку. Фото 25 апреля 2024

Американська актриса Кеті Холмс показалася на вулицях Нью-Йорка разом із донькою Сурі, якій нещодавно виповнилося 18 років.

Письменник-пропагандист Олександр Пелевін заявив, що в Росії багато діячів культури підтримують Україну 25 апреля 2024

Письменник-пропагандист Олександр Пелевін заявив, що в Росії багато діячів культури підтримують Україну Він вважає, що проукраїнські колеги обирають шлях замовчування війни

Захисник України розповів Ніколасу Кармі про свій лук і зачарував мережу 25 апреля 2024

"Нарешті реалії, а не рожеві окуляри": захисник України розповів Ніколасу Кармі про свій лук і зачарував мережу Воїн зізнався, що самостійно купує амуніцію, хоч керівники бригади видають усе, що потрібно військовим

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Визиум 4.7
Визиум

Отзывов: 1

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше