Добринін вперше прокоментував розставання з Дашею Квітковою

23 января 2023

Український телеведучий Микита Добринін вперше прокоментував інтервʼю своєї дружини-блогерки Даші Квіткової, в якому вона оголосила про їхнє розставання. Чоловік підтвердив слова коханої і запевнив, що в їхньому розриві немає "нічого критичного".

Добринін сподівається, що розлучення ексзакохані пройдуть гідно. Відповідний коментар зʼявився в його Instagram (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Артист також наголосив, що складне рішення вони ухвалили вдвох.

"Щодо інтерв‘ю, яке вийшло сьогодні, можу лише додати, що бути зараз окремо— це наше спільне рішення. І це життя, нічого критичного не сталось. Вірю, що цей етап ми зможемо пройти достойно", – написав Добринін.

Нагадаємо: напередодні стало відомо, що Дар'я Квіткова не живе разом із коханим Нікітою Добриніним. Пара роз'їхалася – зараз Даша мешкає разом із сином у Львові.

Як відомо, Микита Добринін і його обраниця познайомились на реаліті "Холостяк-9", де ведучий був головним героєм. У фіналі він обрав Дашу.

Вже 12 серпня 2020 року закохані узаконили стосунки. 13 липня 2021 року у них народився син Лев.

Як писав OBOZREVATEL, на початку вересня 2022 року Добринін та Квіткова обвінчалися. Як зізналася пара, вони мали намір скріпити свій союз перед Богом ще до початку повномасштабної війни, проте зі зрозумілих причин їхнім планам не судилося статися вчасно.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На екрани вийшла трагікомедія "Крашанка", що довела до істерики російських пропагандистів 26 апреля 2024

Ракетою на Кремль. На екрани вийшла трагікомедія "Крашанка", що довела до істерики російських пропагандистів Стас Боклан прийшов на прем’єру з дружиною, а Олесю Жураківську емоційно привітала подруга – відома акторка

Вагітна Онуфрійчук розказала про стереотипи, партнерські пологи та чому не купує одяг для майбутніх мам 26 апреля 2024

Колишня телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка скоро вперше стане мамою, розказала про стереотипи щодо вагітності, з якими їй довелося стикатися.

Правоохоронці викрили канал постачання наркотиків в Україну під виглядом іграшок 26 апреля 2024

Вилучили "товару" на 4 млн грн: правоохоронці викрили канал постачання наркотиків в Україну під виглядом іграшок. Фото Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

7 роддом 5.0
7 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше