Вісім фото, які показують, чому Серена Вільямс одна із найгірш одягнених знаменитостей (фото)

14 апреля 2024

Професійна американська тенісистка Серена Вільямс відзначилася не лише спортивними досягненнями, а й модними невдачами. Вона зі сміхом згадує, що потрапила в топ "найгірше одягнених зірок", і не соромиться цього.

У коментарі People Серена Вільямс жартує, що "принаймні потрапила в список". Вона не вважає свої образи минулих років ганебними, але й не впевнена, що одягнула б деякі з них зараз.

"Я думаю, що мода – це спосіб показати себе, висловити свою індивідуальність, сказати, хто ви і що ви, і іноді це єдиний спосіб, через який світ може вас побачити. Тому для мене неважливо, чи це буде список кращих чи список гірших, все це якоюсь мірою круто", – сказала спортсменка.

OBOZ.UA вирішив пригадати найбільш невдалі луки зірки

Під час 34-ї церемонії вручення нагород NAACP в 2003 році Серена Вільямс зʼявилася в дуже відвертій сукні, яка не підкреслила її спортивну фігуру, а спотворила її. Тьмяний жовтий колір також не пасував знаменитості.

Перенесемось на рік уперед на хіп-хоп-вечірку магната Рассела Сіммонса. Туди тенісистка одягла строкату сукню з дивним фасоном. Головна проблема – кишені на спідниці, які в поєднанні з широкими плечима зірки спорту зробили її силует квадратним.

Ще один приклад невдало підібраного одягу – вихід Серени Вільямс 2005 року в Голлівуді. Широкі джинси та довга туніка, що вільно спадала до колін зірки, стали модним провалом.

Минуло ще два роки, але спортсменка все ще неправильно обирала вбрання для світських заходів. В 2007 році її сукня не лише закрила найтендітніші частини тіла, а й "злилася" з Сереною Вільямс через неправильно підібраний колір.

З роками стиль тенісистки почав змінюватися, а образи ставали красивішими. Проте без невдач цей процес не минав. У 2010 році під час обіду Essence Black Women In Hollywood її помітили в прямій короткій сукні з декором на плечах, який зробив образ візуально важчим.

У 2015 році відбулося чергове модне фіаско – закрита чорна сукня та кросівки на гала-концерті Taste of Tennis.

Слід зауважити, що з роками вбрання Серени Вільямс ставали все кращими. Вона навчилася підкреслювати свою фігуру та правильно підбирати кольори, які відтіняли риси зірки. Знайти серед виходів спортсменки в світ невдалі вбрання ставало складніше. Але все ж такі були.

Наприклад, яскрава та пишня жовто-рожева сукня та гламурний вихід у синьому хутряному пальто.

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві в квартирі багатоповерхівки стався вибух 2 мая 2024

У Києві в квартирі багатоповерхівки стався вибух. Фото та подробиці Обставини та причини надзвичайної події встановлять правоохоронці

Діти не доживають до підліткового віку: у світі б'ють на сполох через маловивчений вид деменції 2 мая 2024

Наразі відчувається брак клінічних досліджень дитячої деменції.

Після 38 років вегетаріанства зірка "Шерлока" Фрімен зізнався, чому знову став їсти м'ясо 2 мая 2024

Британський актор Мартін Фрімен, який став вегетаріанцем 38 років тому, віднедавна знову наминає м'ясце і анітрохи не шкодує про таку зміну в раціоні.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше