Кличко розповів, яку допомогу Київ готовий відправити Харкову

28 мая 2024

Київ готовий відправити допомогу в Харків, який постійно зазнає нищівних ударів російських варварів. Зокрема, це генератори та апарати ШВЛ.

Про це Київський міський голова повідомив у своєму Telegram-каналі. Він також закликав міжнародних партнерів надати зброю для того, щоб Україна захищалася й давала відповідь агресору.

"Київ готовий відправити в Харків допомогу – 30 апаратів ШВЛ, 50 генераторів, 10 пасажирських автобусів. Кияни висловлюють свою підтримку незламним мешканцям Харкова, який постійно зазнає нищівних ударів російських варварів", – написав Кличко.

Мер столиці нагадав, що в понеділок, 27 травня, у Харкові оголошено день жалоби за загиблими внаслідок бомбового удару ворога по гіпермаркету "Епіцентр". Кияни щиро співчувають родинам загиблих харківʼян.

"Звертаюся й до всіх міжнародних партнерів, від яких залежить надання необхідного озброєння Україні. Зокрема, і ППО для Харкова, що розташований недалеко від кордону з росією. Саме цим користується ворог, буквально знищуючи місто. Україні потрібна зброя, щоб захищатися й щоб відповідати агресору! Досить дискусій щодо того, чи повинна Україна мати змогу зупинити ворога, завдаючи удари по його території!" – наголосив Кличко.

Як повідомляв OBOZ.UA, у зруйнованому російськими окупантами гіпермаркеті "Епіцентр" у Харкові вночі виявили ще одне тіло. Так, кількість жертв може сягнути 18 осіб.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережі показали який вигляд мають 4 синів Андрія Шевченка та чим займаються спадкоємці найвідомішого футболіста 30 сентября 2024

Який вигляд мають 4 синів Андрія Шевченка та чим займаються спадкоємці найвідомішого футболіста України. Фото Володарю "Золотого м'яча" виповнилося 48 років

Українець Артем Котенко встановив рекорд на Дитячому Євробаченні 2024 30 сентября 2024

Українець Артем Котенко встановив рекорд на Дитячому Євробаченні 2024. Відео 12-річний підліток привернув увагу публіки до пісенного шоу

Донька Брюса Вілліса і Демі Мур попозувала у перлинах для чуттєвих фото 30 сентября 2024

33-річна донька американських акторів Демі Мур та Брюса Вілліса, Скаут Вілліс вразила прихильників новою чутливою зйомкою.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше