Зірці фільму "Гуцулка Ксеня" діагностували рак - акторка відверто розповіла про лікування

4 мая 2024

Українська кіноакторка Катерина Молчанова, відома за роллю Мері у фільмі "Гуцулка Ксеня", ррозповіла про свою боротьбу з онкологією. За словами зірки, у лютому цього року їй діагностували рак грудей.

На початку весни 2024-го артистка перенесла операцію – лікарі вирізали злоякісну пухлину. Молчанова розповіла на своїй Instagram-сторінці, що фахівцям вдалося зберегти груди, на тілі залишилося "декілька красивих шрамів". 

"Ще на плановому візиті до гінеколога на початку грудня, я попросила подивитися груди. Роблю перевірки з УЗД кожний рік. В моїй родині з обох ліній жінки хворіли на рак. То ж я завжди слідкувала за цим", – ділиться актриса. Вона додала, що їй неабияк пощастило, адже хворобу діагностували на ранній стадії та ракові клітини виявилися неагрисивними. "Тому хіміотерапія непоказна", – пише Молчанова.

Утім, зазначає зірка, наразі вона проходить курс радіотервпіі. "Так як мій рак гормонозалежний, то тепер 5 років я буду кожен день приймати ліки, які блокують жіночі гормони і мене введуть в штучну менопаузу щоб знизити вирогідність ймовірного рецидиву. В 35 у мене буде штучний клімакс. Але є хороша новина – я буду жити", – пояснює знаменитість.

Катерина Молчанова порушила тему, про яку мало хто згадує у контексті онкології, а саме можливість стати матір'ю у майбутньому. Однак, запевняє вона, для неї це тимчасовий етап. Акторка зізналася, що зробила генетичний тест, взявши за приклад лікування голлівудської красуні Анджеліни Джолі.

"Тест виявився негативним. То ж мені не треба нічого вирізати. Але все одно тепер я маю постійно робити чекапи і приймати гормоноблокуючі ліки", – йдеться у дописі.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як акторка Дар’я Легейда пояснила, чому має різні прізвища в паспорті та свідоцтві про одруження з відомим актором: "Поки що так".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У США шторм знеструмив понад 850 000 будинків, є загиблі 17 мая 2024

Чиновники з надзвичайних ситуацій округу Монтгомері назвали пошкодження ліній електропередач "катастрофічними".

Усик перед поєдинком з Ф'юрі ефектно з'явився на пресконференції під "Барабан" Пивоварова та Klavdia Petrivna 17 мая 2024

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF, українець Олександр Усик у ніч із 18-го на 19-те травня битиметься з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу.

Тоня Матвієнко показала сімейні кухонні справи за відсутності світла 17 мая 2024

Співаки Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян 15-го травня опинилися серед тих "щасливчиків", чиї будинки підпали під відключення електрики.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше