Ледь не загинула жінка-пішохід: у Києві на Окружній дорозі перекинулась вантажівка

1 мая 2024

У Києві у вівторок, 30 квітня, внаслідок ДТП перекинулась вантажівка. Через це від Одеської площі і в напрямку Жулянського шляхопроводу суттєво ускладнено рух транспорту.

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції. Обставини та причини аварії встановлять правоохоронці.

"Через ДТП на Кільцевій дорозі рух транспорту ускладнений від Одеської площі у напрямку Жулянського шляхопроводу. Врахуйте цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки!" – закликали в пресслужбі.

Як уточнили в пресслужбі патрульної, за попередньою інформацією, водій вантажного автомобіля DAF не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та наїхав на електроопору. Машина перевернулась та впала на тротуар – на відео правоохоронців видно, що транспорт ледь не вбив жінку, яка йшла поруч до пішохідного переходу.



На водія склали адміністративні матеріали за порушення ПДР, що призвело до аварії (штраф 850 гривень) та за керування транспортним засобом без відповідних документів (штраф 425 гривень).

Нагадаємо, згідно з даними патрульної поліції, в Україні тільки у березні зафіксували 1653 ДТП із потерпілими, унаслідок яких загинули 226 осіб, а ще 2028 дістали травми. Загалом за перший квартал у країні сталось 4528 таких автопригод: 595 осіб загинули, 5740 постраждали. Детальніше про причини сумної статистики читайте в нашому матеріалі.

Як повідомляв OBOZ.UA, у смт Рокитне Київської області в неділю, 28 квітня, сталась аварія за участі двох легковиків. Внаслідок ДТП один з водіїв загинув, є постраждалі.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ексдружина Потапа Ірина Горова розказала про його спілкування з сином 21 мая 2024

Продюсерка та ексдружина Потапа Ірина Горова вже неоднорозово піднімала тему стосунків 15-річного сина Андрія з батьком.

Експертиза ДНК підтвердила загибель актора-лялькаря Євгена Невинського 21 мая 2024

Пішов на фронт добровольцем і зник безвісти: експертиза ДНК підтвердила загибель актора-лялькаря Євгена Невинського. Фото Він воював на Запорізькому напрямку

З'явилась реакція ЄС на загибель президента Ірану 20 мая 2024

Євросоюз висловлив співчуття сім'ям загиблих і громадянам Ірану, яких торкнулась аварія, ззаначив Жозеп Боррель.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спасите Украину 5.0
Спасите Украину

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше