Донька Сумської розповіла, як була жертвою булінгу

13 апреля 2021

Молодша дочка актриси Ольги Сумської, 19-річна Ганна Борисюк уперше зізналася, що в школі буле жертвою цькування однокласників.

Зараз дівчина навчається на 2-му курсі акторського факультету Національного університету імені Карпенка-Карого, але досі має проблеми з самооцінкою.

Аня розказала "Зірковому шляху", що після закінчення школи була наче пошматована. А все через булінг.

"Мене знищували як фізично, так і словесно. Тому я вже не знала, за яке живе місце зачепитися… Більше, звичайно, дівчата чіплялися. Просто кожен раз змінювався склад класу, і чомусь всі, ніби їх підмовили, просто кидалися на мене", - розповіла Аня.

Аня Борисюк мала проблеми з однокласниками, але не жалілася на це батькам 

"І так само вчителі підхоплювали весь цей загальний прикол, стьоб з мене. Були випадки, коли і за волосся смикали на очах вчителів. Я просто тікала в туалет зі сльозами. Коли мама приходила в школу, в батьківський фонд щось вкласти потрібно було, всі робили, авжеж, милі очі. А коли я залишалася сама, то відбувалося все по-іншому", - додала дівчина.

Однак Сумська з Борисюком не знали, що з їхньої дочки знущається у школі. Адже Аня розповіла про все це вже після випуску, бо не хотіла, аби вони втручалися.

Тепер майбутня актриса вважає, що шкільний булінг її загартував і зробив сильнішою. Хоча, за словами її зіркової мами, дівчинці треба бути менш самокритичною і більше вірити у себе.

Нещодавно Ані виповнилося 19, і мама Ольга показала архівні фото доньки 

Фото з Instagram

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, який вигляд має молодша сестра Вікторії Бекхем, що працює паркувальницею та уникає публічності 19 апреля 2024

Два різні світи. Який вигляд має молодша сестра Вікторії Бекхем, що працює паркувальницею та уникає публічності Сестри зберегли теплі стосунки

Ріанна кардинально змінила імідж 19 апреля 2024

Тепер блондинка з чубчиком: Ріанна кардинально змінила імідж Свій стиль останнім часом зірка називає "недолугим"

Біль у стегні: 6 порад, які допоможуть 19 апреля 2024

Біль у стегні: 6 порад, які допоможуть

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше