На червоній доріжці в Каннах спалахнув скандал через сукню з зображенням Ісуса Христа

28 мая 2024

Між домініканською акторкою Массіель Таверас та охоронницею на Каннському кінофестивалі спалахнула суперечка через те, що остання не давала можливості фотографам зробити знімок темношкірої зірки. Вона перешкоджала акторці розгорнути свою сукню із довжелезним шлейфом, на якому був зображений Ісус Христос.

Ця ситуація обурила домініканку, тому та спочатку вилаялася на охоронницю, а потім взагалі її штовхнула. На кадрах, які поширилися мережею видно, як Таверас ігнорує будь-які вказівки працівниці кінофестивалю та ледве розплутує довгий шлейф сукні й кидає його на сходи.

Спочатку акторці кілька співробітників намагалися допомогти "розібрати" сукню, а та, своєю чергою, піднімала догори руки, щоб привернути уваги фанатів. Однак виставлена в сторона рука однієї з працівниць, яка не дозволяла нормально сфотографувати акторку, сильно розлютила домініканку, через що згодом та розчаровано кинула шлейф додолу.

Саме це стало приводом до того, що Таверас відштовхнула від себе працівницю та помахала їй пальцем, ніби намагалася залякати. 

"Чудовий образ живого Христа має довжину близько 15 метрів, він має близько 10 тисяч кристалів Swarovski та вінець кілометричного мистецтва, базова сукня з чорного сиберліну довершує шедевр", – повідомила Таверас в Instagram.

Цей образ був задуманий спеціально для показу фільму "El Cristo" у Каннах.

Варто зазначити, що кілька днів тому на фестивалі цю ж охоронницю вилаяла темношкіра акторка Келлі Роуленд за ті самі дії. Тоді працівницю почали підозрювати у расизмі, однак її колеги заступилися за жінку та заявили, що та просто виконувала свою роботу. У її завдання нібито входила стимуляція акторів швидше рухатися на червоній доріжці, щоб не створювати натовп, пише Daily Mail.

Раніше OBOZ.UA писав, що у Каннах головну нагороду фестивалю отримав фільм про американську стриптизерку та сина російського олігарха. У ньому знімалися й російські актори.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Заріцька показалася за катанням на сапборді 3 октября 2024

Фронтвумен гурту Kazka Олександра Заріцька останні теплі дні цього року проводжає водними розвагами у столиці. В сторіс свого Instagram вона показалася за катанням на сапборді.

Меріл Стріп – сестра Брук Шилдс, а Бен Аффлек – кузен Метта Деймона: знамениті родичі, про яких ви не знали 3 октября 2024

Меріл Стріп – сестра Брук Шилдс, а Бен Аффлек – кузен Метта Деймона: знамениті родичі, про яких ви не знали Деякі із зірок мають спільне коріння із королівськими особами

Помер зірка "Міцного горішка 2" Джон Еймос 3 октября 2024

Помер зірка "Міцного горішка 2" Джон Еймос Актору було 84 роки

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше