На Київщині сталась масштабна пожежа на равликовій фермі

7 июня 2024

У селі Володимирівка Київської області сталась масштабна пожежа на равликовій фермі. Рятувальники гасили вогонь на площі понад 330 кв. м

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Київщини. Причину виникнення загоряння встановлять правоохоронці.

За словами рятувальників, 5 червня о 17:29 їм надійшло повідомлення про пожежу в селі Володимирівка на вулиці Спортивній.

"Після прибуття рятувальниками було встановлено, що горить господарча споруда та теплиці для вирощування равликів на території приватного домоволодіння. Пожежу ліквідовано о 18:34 на площі 335 м. кв. На гасіння пожежі було задіяно 4 одиниці техніки та 15 осіб особового складу", – уточнили в ДСНС.





Нагадаємо, на межі столиці та Київської області в середу, 5 червня, сталась пожежа в неексплуатованій будівлі колишнього "Електронмашу". На 11-му поверсі горіло сміття.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві в четвер, 6 червня, на території ботанічного саду Фоміна сталась пожежа. Рятувальники гасили вогонь у двоповерховій будівлі.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Росії вирішили відправити на війну 40% підсудних - ЗМІ 1 октября 2024

Досі на фронт вербували лише підслідних та вже засуджених. Але наприкінці вересня держдума РФ одразу у другому та третьому читаннях ухвалила законопроект, який дозволяє забирати на фронт підсудних.

Японія попрощалася з улюбленими пандами, які повернулися до Китаю 1 октября 2024

До Японії тварини приїхали ще в 2011 році й стали справжньою втіхою для країни, яка оговтувалася від страшного землетрусу і цунамі кілька місяців.

Как выбрать гарнитур для маленькой кухни 1 октября 2024

Выбор гарнитура для небольшой комнаты может показаться непростой задачей. Ограниченное пространство требует не только функциональности, но и эстетического подхода

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше