На Київщині зіткнулись дві фури, одна з машин перекинулась

7 сентября 2024

У Київській області в п’ятницю, 6 вересня, поблизу села Скибин сталась аварія за участі двох вантажівок. Внаслідок аварії було перекрито проїзд в напрямку Чернігова.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Київщини. Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці.

"До уваги водіїв – Київська область. У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою, що сталася на 41 км автодороги М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі (поблизу села Скибин, Броварського району) проїзд перекритий в напрямку Чернігова, об’їзд здійснюється зустрічною смугою. Патрульні забезпечують безпеку та регулювання дорожнього руху", – йдеться в повідомленні.


Пізніше в пресслужбі уточнили, що, за попередньою інформацією, водій вантажівки Renault Premium не обрав безпечної швидкості руху та в'їхав у вантажне авто Mercedes-Benz Atego, водій якої стояв на узбіччі.




"Склавши схему ДТП та отримавши пояснення обох водіїв, ми склали на керманича вантажівки Renault протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП", – додали в поліції.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва водій автомобіля Chevrolet збив на переході жінку. Як виявилось, винуватець ДТП перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві суд виніс вирок водію, який під дією наркотиків та алкоголю вчинив ДТП у Деснянському районі. Внаслідок аварії постраждав пасажир легковика, яким керував зловмисник.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лукашенко помилував 37 засуджених за протести 16 сентября 2024

Серед помилуваних - шість жінок. Деякі помилувані мають хронічні захворювання, є інвалідами, пенсіонерами.

Фемілі-лук від зіркової мамці: Періс Хілтон зазнімкувалася з обома дітками на руках 16 сентября 2024

Американська світська левиця та діджейка Періс Хілтон, яка на початку серпня хизувалася відпочинком з маленькими дітьми на яхті, в Instagram показала фото з ними у осінньому одязі її бренду.

До дня українського кіно режисер Алан Бадоєв отримав почесну відзнаку від президента 16 сентября 2024

До дня українського кіно режисер Алан Бадоєв отримав почесну відзнаку від президента Документальний фільм Бадоєва "Довга Доба" за рік від початку показів переглянули більш ніж у 30 країнах світу

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.8
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше