Пограбували іноземця, вивезли з дому та викинули на вулиці: у Києві затримали трьох зловмисників

4 июля 2024

У Києві правоохоронці затримали трьох чоловіків, які пограбували та позбавили волі 29-річного іноземця. Зловмисники спочатку побили постраждалого у орендованій ним квартирі й відібрали його мобільний телефон, а потім проти волі вивезли на автомобілі та висадили у невідомій місцевості.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваним загрожує до 10 років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, до них звернулись лікарі швидкої допомоги з інформацією про те, що до приймального відділення лікарні доставлений чоловік з численними тілесними ушкодженнями.

"Чоловіка пограбували та незаконно позбавили волі троє його знайомих – мешканці столиці 1991, 1995 та 1998 років народження. Як нам вдалось встановити, правопорушники чекали на потерпілого біля його місця проживання, після чого зайшли разом з ним до квартири, де почали його бити та забрали мобільний телефон. Надалі фігуранти посадили потерпілого у автівку та вивезли іноземця у незнайомий йому район міста", – уточнили в поліції.

Правоохоронці оперативно встановили місцезнаходження автомобіля, яким пересувались зловмисники та затримали їх у Голосіївському районі столиці. За фактами грабежу та незаконного позбавлення волі відкрито кримінальні провадження, а затриманим повідомили про підозри.


Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці Києва затримали чотирьох чоловіків, які, за інформацією слідства, скоїли розбійний напад на підприємицю. Зловмисники розпилили в обличчя жінки сльозогінний газ та відібрали пакети з 3 мільйонами гривень.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вчені назвали продукти, від яких швидко старіють: ця їжа провокує появу зморшок на обличчі 6 июля 2024

Лікарі застерігають від вживання такої їжі, вона може бути небезпечною для здоров'я.

Бужинська презентувала новий хіт "Viva свобода" 6 июля 2024

Катерина обрала чорний лук з білими трояндами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше