Путін пояснив, чому раніше не напав на Україну

21 марта 2023

Країна-агресор Росія не була готова розпочати повномасштабне вторгнення в Україну у 2014 році з низки причин. Про це сказав президент РФ Володимир Путін, повідомляє ТАСС у неділю, 19 березня.

"Щодо готовності та доцільності: знаєте, у таких випадках немає умовного способу, це, по-перше. По-друге, це стосується і нашої готовності до якихось більш серйозних дій, ніж дії в рамках так званої "кримської весни"", – сказав Путін у відповідь на запитання журналістів, чи варто починати "СВО" у 2014 році.

За словами російського президента, з 2014 року "багато змінилося". У зв'язку з цим він назвав забезпечення РФ продовольством та розвиток "імпортозаміщення".

Також Путін заявив про розвиток армії за минулі роки, наголосивши, що багато потрібно зробити для розвитку сухопутних військ.

"У нас тоді (у 2014 році - ред.) не було гіперзвукової зброї, а зараз є. Так, ми її не застосовуємо фактично, але вона є", - заявив російський лідер.

Він зазначив, що Росія зараз має і "інші сучасні системи", а в 2014-му році "нічого подібного не було".

Раніше Путін багаторазово називав дедалі нові цілі війни проти України. Якось він договорився до того, що назвав нинішні масові вбивства українців – спробою припинити війну.

Крім того, на думку Путіна, Україна нібито може мати лише одного "справжнього гаранта" державності та суверенітету.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Рікі Мартін під час подорожі до Японії поділився рідкісними кадрами з 15-річними синами 26 апреля 2024

Пуерториканський співак Рікі Мартін гайнув у подорож до Японії, взявши з собою старших синів, 15-річних двійнят Матео та Валентино.

На екрани вийшла трагікомедія "Крашанка", що довела до істерики російських пропагандистів 26 апреля 2024

Ракетою на Кремль. На екрани вийшла трагікомедія "Крашанка", що довела до істерики російських пропагандистів Стас Боклан прийшов на прем’єру з дружиною, а Олесю Жураківську емоційно привітала подруга – відома акторка

В мережу виклали цікаві факти про Рене Зеллвегер, якій виповнюється 55 років 26 апреля 2024

Акторка Рене Зеллвегер повертається до роботи у культовому фільмі "Щоденник Бріджит Джонс". Вже у травні розпочнеться повноцінний знімальний процес. Ця стрічка принесла їй нечувану популярність і зробила улюбленицею тисяч прихильників.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше