Путін введенням мобілізації прагне ескалації конфлікту - ЄС

22 сентября 2022

Часткова мобілізація доводить, що президент Росії Володимир Путін не зацікавлений у припиненні війни. Більше того, глава правлячого режиму РФ хоче поглибити ескалацію. Про це заявив представник Європейської комісії Петер Стано під час брифінгу у Брюсселі у середу, 21 вересня.

"Заяви президента Путіна про референдуми та часткову мобілізацію - лише ще один доказ, що Путін не зацікавлений у мирі. Він зацікавлений в ескалації своєї війни", - зазначив він.

Подібні заяви Путіна - ще одна ознака розпачу російської влади через те, що російське вторгнення в Україну зазнає краху.

"Ці заяви також чіткий сигнал усьому міжнародному співтовариству, особливо під час проведення Генасамблеї ООН, що він прагне лише продовжувати руйнівну війну, яка вже має багато поганих наслідків у всьому світі, не лише в Україні", - підсумував Стано.

Нагадаємо, в українському МВС упевнені, що мобілізація в РФ - це "постріл Кремля у власну ногу".

Зазначимо, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу запевняє: у ході часткової мобілізації загалом призвуть 300 тисяч резервістів.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дімопулос на відпочинку з дітьми попозувала на яхті в Дубаї. Фото 6 мая 2024

Екс-"ВІА Гра" Санта Дімопулос показалася з двома дітьми, 15-річним Даніелем та 4-річною Софією, на відпочинку з друзями у Дубаї.

MELOVIN звернувся до українських артистів і пригадав Klavdia Petrivna 6 мая 2024

"Може, ми почнемо обʼєднуватися?" MELOVIN звернувся до українських артистів і пригадав Klavdia Petrivna Він зауважив, що вітчизняні митці суперечать самі собі

Найбільший банк Туреччини перестав відкривати рахунки росіянам 6 мая 2024

З десяти заявок на відкриття рахунку схвалення отримує лише одна. Не допомагає ані посвідка на постійне проживання, ані прописка в Туреччині.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше