Пропутінський співак Кіркоров вставив імпланти в сідниці і похизувався результатом

20 апреля 2023

Незадовго до 56-річчя пропутінський співак Філіп Кіркоров вирішив кардинально змінити зовнішність і звернувся до пластичного хірурга. Фанати путініста точно знають, що в клініці артисту зробили рельєфний торс та кілька підтяжок на обличчі, однак на крайньому концерті артист похизувався ще одною зміною в тілі – пружними сідницями.

Вочевидь, Кіркоров наважився на глютеопластику і вставив імпланти, якими потрусив на сцені перед глядачами. Ролик з виступу поширили в Telegram-пабліках (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

Співак кілька разів змінив образ, поки не постав перед публікою в обтислому комбінезоні з напівпрозорого матеріалу, який прикрасили чорними блискітками.

Одіозний росіянин покрутив сідницями, продемонструвавши їх всім глядачам. Зміни в його фігурі неможливо було не помітити, тому новина швидко поширилася в пропагандистських ЗМІ.

Фанати припускають, що виконавцю зробили операцію, яка дозволяє змінити форму та об'єм сідниць. Зазвичай це робиться за допомогою сідничних імплантатів чи ліпофілінгу, але найчастіше ці способи комбінуються, щоб отримати натуральний результат.

До речі, після вже згаданого вище концерту артиста розкритикували через зміни зовнішності. Глядачам здалося, що Кіркоров ледь рухається, важко відкриває рот і комічно виглядає.

Раніше OBOZREVATEL писав, як пластичні операції зробили з "короля" естради Кіркорова звичайне посміховисько. Подивитися на фото до і після – можна за посиланням.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

До Британії через Ла-Манш за день прибула рекордна кількість мігрантів 8 октября 2024

До британських берегів 5 жовтня прибуло 17 човнів з 973 людьми на борту, що є найбільшою денною кількістю за 2024 рік.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше