РФ розгорнула у США дезінформаційну кампанію проти України - ЗМІ

7 декабря 2022

Кремлівський правлячий режим розгорнув у США операцію дезінформації, щоб підірвати військову допомогу для України. Москві в цій інформаційній кампанії "підігрують" американські політики, зокрема деякі республіканці. Про це повідомляє The Guardian.
 
Видання зазначає, що у допомозі російській пропаганді задіяна низка американських правих політиків. Серед них - заперечувач Голокосту та прихильник переваги білої раси Нік Фуентес, колишній радник Трампа Стів Беннон, телеведучий Fox News Такер Карлсон.
 
РФ намагалася провести операцію через заяви членів Республіканської партії, таких як Пол Госар, Марджорі Тейлор Грін та Скотті Перрі. Ці політики у травні віддали свої голоси проти виділення Україні 40-мільярдного пакету допомоги.
 

Популярний серед консерваторів портал Rumble розмістив пропагандистські матеріали російського каналу RT. Видання зазначає, що ця платформа отримала велике фінансування від венчурної компанії, заснованої нещодавно обраним сенатором-республіканцем від штату Огайо Джеймом Венсом за підтримки мільярдера Пітера Тіля.
 
Нагадаємо, російські пропагандисти стверджують, що знайшли Символ Z на аркуші, де написано промову Сталіна, яку він виголосив 3 липня 1941 року.
 
Крім того, формальний президент Білорусі Олександр Лукашенко раніше подякував радянському вождю Йосипу Сталіну, а також Лаврентію Берії за ядерну зброю.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ще два українські актори вступили до лав ЗСУ - обидва раніше грали у Театрі на Подолі 26 апреля 2024

Замінили сцену на фронт. Ще два українські актори вступили до лав ЗСУ Обидва раніше грали у Театрі на Подолі

Дружина Остапчука вимагає від МОН звільнити працівницю за хейтерський коментар у свій бік 26 апреля 2024

Не секрет, що не лише селебрітіз, а і члени їхніх сімей нерідко стають цілями для атак хейтерів. Не є винятком і третя дружина шоумена Володимира Остапчука, Катерина.

Бужинська показалася без фільтрів та зізналася, на скільки кіло схудла. Фото 26 апреля 2024

Співачка Катерина Бужинська на прохання своїх прихильників показала чесне фото в купальнику.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше