Сі Цзіньпін побачив надію у врегулюванні війни

9 сентября 2024

Лідер Китаю Сі Цзіньпін зустрівся з прем'єр-міністром Норвегії Йонасом Гаром Стере. На цій зустрічі китайський лідер закликав створити умови для політичного врегулювання війни в Україні, повідомляє Сіньхуа в понеділок, 9 вересня.

Вказано, що політики обговорили на зустрічі і питання війни в Україні. Китайський лідер підкреслив, що "заохочує та підтримує всі зусилля, що сприяють мирному розв'язанню "кризи", і продовжуватиме наполегливо сприяти миру та переговорам, а також відігравати конструктивну роль у сприянні політичному врегулюванню української "кризи".

"Є надія, що всі сторони працюватимуть разом, щоб створити сприятливі умови для політичного врегулювання кризи через діалог", – зазначив Сі.

Раніше повідомлялося, що в Китаї занепокоєні ескалацією "кризи" в Україні, через постачання західної зброї і удари нею по території Росії.

Також Пекін вважає свою співпрацю з Москвою "нормальною" і не направленою проти третіх сторін.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лопес на тлі розлучення з Аффлеком розрадила фанів новими фото 29 сентября 2024

Американська співачка Дженніфер Лопес, яка розлучається зі своїм чоловіком, актором Беном Аффлеком, продовжує тішити підписників контентом. Цього разу Джей Ло показала свої портретні фото, на яких щасливо посміхається.

Скільки можна зберігати сало в холодильнику: ви будете здивовані відповіддю 29 сентября 2024

Якщо сало не заморожене, то термін його зберігання досить короткий.

Лілія Ребрик розказала про свою осінь і попозувала для атмосферних кадрів 29 сентября 2024

Акторка та телеведуча Лілія Ребрик у своєму Instgaram показала фото з осіннім вайбом та розповіла з чим у неї асоціюється ця пора року.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше