ЄС введе мита на українські цукор та яйця - Financial Times

28 июня 2024

Європейський союз збирається ввести мита на імпорт українського цукру та яєць. Цей крок має заспокоїти фермерів, які протестували в кількох країнах блоку на початку 2024 року. Про це повідомляє Financial Times.

Тарифи у розмірі 89 євро за тонну будуть введені починаючи з 28 червня, аналогічно тарифу, який було введено на українську овес минулого тижня, і діятимуть до червня 2025 року, додає ЗМІ.


Зазначимо, що в червні 2022 року Євросоюз тимчасово призупинив кілька тарифів, передбачених Угодою про асоціацію з Україною.

Європарламент у квітні 2024 року схвалив продовження безмитної торгівлі українською сільськогосподарською продукцією на рік. Водночас він запровадив нові обмеження на рівень імпорту.

Це буде останній перегляд. ЄС та Україна мають намір укласти довгострокову угоду з червня 2025 року.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

alyona alyona пояснила, чому не співає за кордоном російською, та порівняла Росію зі сміттям 30 июня 2024

"Камінь у бік Каменських": alyona alyona пояснила, чому не співає за кордоном російською, та порівняла Росію зі сміттям В Києві відбувся концерт реперки та Jerry Heil

На Київщині футбольні ворота впали на 10-річного хлопчика: дитина у важкому стані в лікарні 30 июня 2024

На Київщині футбольні ворота впали на 10-річного хлопчика: дитина у важкому стані в лікарні Обставини події встановлять правоохоронці

Відома акторка зізналася, чому колеги побоюються грати в одному кадрі з Ольгою Сумською 30 июня 2024

"Це небезпечно". Відома акторка зізналася, чому колеги побоюються грати в одному кадрі з Ольгою Сумською Євгенія М’якенька працювала з артисткою в серіалі "Юрчишини"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Клиника «М-плюс» 4.6
Клиника «М-плюс»

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше