Стало відомо, під яким номером TVORCHI виступлять на Євробаченні

17 марта 2023

Напередодні стало відомо, під яким номером український дует TVORCHI виступить в фіналі пісенного конкурсу Євробачення 13 травня цього року. Голова британської делегації витягнув для українців номер 19.

Зі свого боку голова делегації з України Оксана Либінська обирала порядковий номер для британських учасників. Про це повідомили на офіційному сайті Євробачення (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця стоірнки).

Представники від UA:PBC та BBC зустрілися, щоб підкинути монету та вирішити, хто першим тягнутеме номер. Українка виграла жеребкування і обрала номер 26. Саме під ним в фіналі виступлять британці.

Зустріч відбулася напередодні, 13 березня. За перебігом жеребкування спостерігав виконавчий супервайзер Євробачення Мартін Остердал.

Як переможець конкурсу Євробачення-2022, Україна автоматично проходить у фінал. Однак українці разом з іспанцями та британцями зможуть віддати голос за своїх фаворитів у другому півфіналі пісенного шоу, який відбудеться 11 травня.

До речі, днями дует TVORCHI презентували оновлену версію пісні, з якою виступлять на Євробаченні у Ліверпулі. Дует прислухався до порад та зауважень від українців, тож трек зазнав невеликих змін.

Зірки поїдуть до Британії з англомовною піснею Heart of Steel, написаною під впливом війни. За словами виконавців, на створення композиції їх надихнула незламність захисників "Азовсталі".

Як писав OBOZREVATEL, раніше стало відомо, хто з зіркових українців вестиме та коментуватиме шоу в Великій Британії. Всього обрали двох ведучих.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Київщині чоловік через зауваження ледь не вбив сусіда 5 мая 2024

На Київщині чоловік через зауваження ледь не вбив сусіда. Подробиці справи Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі

У Лос-Анджелесі пройшов фестиваль ШІ-кіно — воно вже майже не відрізняється від традиційного 5 мая 2024

У Лос-Анджелесі пройшов фестиваль ШІ-кіно — воно вже майже не відрізняється від традиційного

У РФ розширять головне військове кладовище - ЗМІ 5 мая 2024

На меморіальному цвинтарі у підмосковних Митищах достроково закінчуються місця через втрати в Україні.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Аристея тур 0.3
Аристея тур

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше